- 18 Mart 2016
- 35
- 6
- 18
- Konu Sahibi limonsuyuu
-
Takvim ortalamayı aldığı için yanıltıcı. Ciddi adet düzensizliğiniz varsa bunun için bence önce doktora gidin. Adetinizi de bence 22 nisan değil 29 nisan gibi bekleyin derim. Ayrıca bebek istemiyorsanız daha ciddi bir şekilde korunun. Kesin hamilesiniz yada değilsiniz diyemeyiz. Test yapmak istemiyorsanız 10 gün daha bekleyin bu süreçte de ihtimallere hazırlarsınız kendinizi. Regl olacaksanız da kesin olursunuz.Benim adetlerim düzensizdir,bazen 30 günde bazen 45 günde bir olurum o yüzden bi tane takvim uygulaması indirdim. 13 ocakta adet olmuşum ondan sonra 6 martta adet olmuşum buna göre yarın yani 22 nisanda tekrar olmam lazım. Ama biz eşimle bu takvime göre yumurtlama dönemimden birkaç gün sonra düzenli ilişkiye girdik ama içime boşalmadı. Öncesindede girdik.Korunmadık sadece zevk suyu olabilir. Ama sorun şu ki,10 nisan gibi kahverengi akıntılarım başladı,daha öncede olurdu ama çok az adet dönemlerinde falan. Bu sefer iç çamaşırımı kirletir derecede geldi kahve telvesi gibi ve 10 gün sürdü bu 10 gün içinde 3 kere falanda peçeteye kırmızı kan geldi ama az yoğunlukta. Birde bu dönemde ishal gibiydim,tamamen sıvı değil ama belli bi şekildede değil. Kahverengi akıntım bitti,ishalimde düzelmiş gibi. Yarın olmam gerekiyor ama hiç belirtim yok. Test yapın demeyin lütfen yüzleşmek istemiyorum henüz. Fikirleriniz benim için önemli lütfen okuyup geçmeyin
13 ocaktan öncede 25 kasımda olmuşum. Yani ortalama 40-45 günlük bi periyot. 29u biraz geç gibi. Birde böyle durumlarda sabretmek çok zor ya,bazen gelen kırmızı kanı bazense çift çizgiyi beklemek çok zor.. Size tebrikler,umarım hayırlısıyla kucağınıza alırsınız. Sizinde benimki gibi belirtileriniz oldu mu?Takvim ortalamayı aldığı için yanıltıcı. Ciddi adet düzensizliğiniz varsa bunun için bence önce doktora gidin. Adetinizi de bence 22 nisan değil 29 nisan gibi bekleyin derim. Ayrıca bebek istemiyorsanız daha ciddi bir şekilde korunun. Kesin hamilesiniz yada değilsiniz diyemeyiz. Test yapmak istemiyorsanız 10 gün daha bekleyin bu süreçte de ihtimallere hazırlarsınız kendinizi. Regl olacaksanız da kesin olursunuz.
O kadar araştırdım ki,hamilelikten kiste kistten kansere her şey oldum sanki. Yerleşme kanamasından şüphe ediyorum. Birçok belirti uyuyor kahverengi olmasından yumurtlamadan 9-10 gün sonra olmasına kadar. Kafam karıştı,bu arada sizinde bebeğiniz hayırlı olsunBüyük ihtimal sizde kist var o kanama yapıyo ve adet düzensizliği yapıyo olabilir.
Teşekkür ederim. Ben reglime 4 gün kala bel ağırısıyla öğrendim. Sizin gibi belirtiler hiç yaşamadım. Gecikme olması açısından 29 unu bekleyin dedim. Ara kanam gibi geçirdiğiniz için belki de o tarihler ciddiye alınmalıdır. Evet haklısınız sabretmek zor ama test yapmadan da bilmek imkansız. Bence bir an önce test yapın ve ona göre hemen doktora gidin.13 ocaktan öncede 25 kasımda olmuşum. Yani ortalama 40-45 günlük bi periyot. 29u biraz geç gibi. Birde böyle durumlarda sabretmek çok zor ya,bazen gelen kırmızı kanı bazense çift çizgiyi beklemek çok zor.. Size tebrikler,umarım hayırlısıyla kucağınıza alırsınız. Sizinde benimki gibi belirtileriniz oldu mu?
İlişki oldu ama korunmasız geri çekme yöntemiyle. Bebeği şuanlık düşünmüyoruz. Dediğiniz gibi sağlık sorunu olabilir ama adetimde hala gelmedi bekliyorumTam olarak ilişki olmadıysa nasıl hamile olacaksınız ki. Böyle hamile kalınmaz. Hamile kalmak istiyor musunuz istemiyor musunuz onu da anlamadım. Bebek dışında her şey olabilir doktora gitmeniz lazım.
Sağlığınızı hiç riske atmayın. Bir an önce gidin ki doktor durumunuza göre tedavi uygulasın. Bence yarın bi gebelik testi yapın. En azından negatif çıktığını görünce stresiniz biter de adetiniz gelir belki ama doktoru ihmal etmeyin. Şimdi istemiyor olabilirsiniz ama ileride çocuk düşünürseniz bu sefer de olmuyor diye zorlanırsınız sağlık sorununuzdan dolayı.İlişki oldu ama korunmasız geri çekme yöntemiyle. Bebeği şuanlık düşünmüyoruz. Dediğiniz gibi sağlık sorunu olabilir ama adetimde hala gelmedi bekliyorum
Cumaya kadar bekleyeyim sonra ya eczane ya doktor yolu.. Sizce bu kanama yerleşme kanaması mıdır?Sağlığınızı hiç riske atmayın. Bir an önce gidin ki doktor durumunuza göre tedavi uygulasın. Bence yarın bi gebelik testi yapın. En azından negatif çıktığını görünce stresiniz biter de adetiniz gelir belki ama doktoru ihmal etmeyin. Şimdi istemiyor olabilirsiniz ama ileride çocuk düşünürseniz bu sefer de olmuyor diye zorlanırsınız sağlık sorununuzdan dolayı.
Teşekkür ederim çok sağolun :) Allah inşallah size de istediğiniz bir zamanda nasip eder.Cumaya kadar bekleyeyim sonra ya eczane ya doktor yolu.. Sizce bu kanama yerleşme kanaması mıdır?
Bu arada sizinde bebeğiniz hayırlı olsun:)
doktora gitseniz en azından tarlusal duphaston benzeri ilaç verir adetinizin gelmesi için. çok uzun süre olmuş.Halâ gelen giden yok
Doktora gitmeden sebebini ogrenemezsiniz.Halâ gelen giden yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?