• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim? Yardım edin!

Selmaaaaa

Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2012
1
0
16
Antalya
Merhaba,
Ben 22 yaşındayım ve 4 aydır doğum kontrol hapı kullanıyorum. (İlk 3 ay Yasmin kullandım, 4. ay doktorumun tavsiyesi ile Yazz’a başladım.) Haplarımı her gün tam aynı saatte alıyorum ve hapı unutma gibi bir durum hiç yaşamadım. Eşimle başka bir korunma yöntemi kullanmıyoruz. Bugün itibariyle reglim bir hafta gecikmiş durumda, sizce hamilelik riski var mı?

Merhaba,
Ben 22 yaşındayım ve 4 aydır doğum kontrol hapı kullanıyorum. (İlk 3 ay Yasmin kullandım, 4. ay doktorumun tavsiyesi ile Yazz’a başladım.) Haplarımı her gün tam aynı saatte alıyorum ve hapı unutma gibi bir durum hiç yaşamadım. Eşimle başka bir korunma yöntemi kullanmıyoruz. Bugün itibariyle reglim bir hafta gecikmiş durumda, sizce hamilelik riski var mı?

vardır
:72:

canım sanmıyorum çünkü bildiğim kadarıyla d.k.h bırakıldıktan bir süre sonrada etkisini korurmuş
yani bırakıldığı gibi hemen hamile kalınmazmış benim duyduğum bu..
kaldı ki sen hep düzenli bir şekilde korunmuşsun stresten gecikmiş olabilir çok endişeleniyorsan da test al ve uygula
hakkına hayırlısı

Bence ihtimal yok , en fazla hap değiştrdiğin içinde düzensizlik yaşıyor olablrsn , yinede bi test uygula için rahat etsn

benim bildiğim sürekli kullandığın doğum kontrol hapını başka bir hapla değiştirdiğin zaman o ay için ekstra korunman gerekiyor doktorum öyle demişti hatta çok yakın arkadaşım da değiştirdi kullandığı ilacı onada demiştim doktorum böyle dedi aman boşver bişey olmaz demişti e şimdi doğuma gün sayıyor :)

Back