Hamile miyim yardım edin lüften

elif_q

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2022
11
-2
24
erkek arkadasımla ilişki yasadık prezervatif vardı ve dışarda boşaldı 16 ekimde 23 ekimde regl oldum 29 unda bitti daha birlikte olmadık adetim 16 gün gecikti 3 test yaptım üçü de negatif göğüs şişkinliği ve damarlanma var ama regl dönemimde hep olur onun harici sivilcelendim hanile olabilir miyim 3 negatiften sonra son ilişkiden bir hafta sonra regl oldum daha olmadım

3 negatiften sonra kesin hamilesinizdir. Tövbe yarabbim. Bu kadar panik olmayın. Olacaksanızda ilişki yaşamayın. İlişkiden sonra adet olmuşsunuz işte. Daha ne olsun testler dile gelip konuşsun mu sizinle ? Hamile değilsiniz rahat olun.

Hamile değilsiniz.

Sivilce çıkmışsa, kesim hamilesiniz

Ya evet değilimdir ama ilk defa böyle gecikme yasadım panikledim bir de okudım burdan idrarda çıkmayıp hamile olanları stres yaptım mümkün mü diye yanıt için teşekkürler

Ya evet değilimdir ama ilk defa böyle gecikme yasadım panikledim bir de okudım burdan idrarda çıkmayıp hamile olanları stres yaptım mümkün mü diye yanıt için teşekkürler
Stresten gecikmiş belli ki. İlişki yaşamışsın + adet olduysan hamilelik yok. Başka ilişki yaşamadıysan stresten gelmiyordur şuan.

Stresten gecikmiş belli ki. İlişki yaşamışsın + adet olduysan hamilelik yok. Başka ilişki yaşamadıysan stresten gelmiyordur şuan.
Tesekkürler umarım öyledir genel olarak çok stresli bi dönemden geciyorım ve çok ağrı kesici kullanmak etkiler mi grip oldım ve 15 -20 tane kullanmısımdır aferin parol

Tesekkürler umarım öyledir genel olarak çok stresli bi dönemden geciyorım ve çok ağrı kesici kullanmak etkiler mi grip oldım ve 15 -20 tane kullanmısımdır aferin parol
Etkileyebilir sanırım. Başka şeylerle ilgilenin. Aklınızdan çıkınca olursunuz adet. Ayrıca 15-20 tane ağrı kesici içmek ne kadar sağlıklı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…