Hamile miyim ve şişlik normal mi

nidaaax

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2021
17
0
31
arkadaşlar nasılsınız lütfen bana yardım edin korkuyorum
bugün birliktelik yaşadık
içime girmedi ve elime boşaldı (penisinde sıvı yoktu sadece yapışkanlık vardı)
15-20 dakika sonra sürtündük hamile kalır mıyım
ve sert davrandı okşarken vajinamın sol kısmında ağrı var(dıştan bir şey çarpar ağırır ya öyle) ve iç dudaklar biraz şiş normal mi
lütfen bilgisi olan yardım etsin

ve sert davrandı okşarken vajinamın sol kısmında ağrı var(dıştan bir şey çarpar ağırır ya öyle) ve iç dudaklar biraz şiş normal mi
sürtünürken sıvı yoktu

Hamile kalmazsınız ama cinsel yolla bulaşan hastalıklardan kapabilirsiniz korunmasız.
sıvı da yoktu sadece yapışkanlık vardı kalkmam umarım ağrım sert davrandığı içindir değil mi bir de ilk cinsel deneyimim çok ıslakta değildim sert okşadı bu arada cevaplarınız için çok teşekkür ederim

sıvı da yoktu sadece yapışkanlık vardı kalkmam umarım ağrım sert davrandığı içindir değil mi bir de ilk cinsel deneyimim çok ıslakta değildim sert okşadı bu arada cevaplarınız için çok teşekkür ederim
Bu bir cinsel deneyim değil bence tam birleşme olmamış.

korku içerisindeyim bu korkuyla bir daha yaşamam ağrım neden hamile olabilir miyim kafam kurcalanıyor çokta pişmanım
Yaş kaç? Gebelik nasıl oluşur bi okuyun lütfen. Yetmiyorsa youtubedan izleyin videolarla belki daha açıklayıcı olur.

Yaş kaç? Gebelik nasıl oluşur bi okuyun lütfen. Yetmiyorsa youtubedan izleyin videolarla belki daha açıklayıcı olur.
23 nasıl oluştuğunu biliyorum lakin yazılar okurken içine girmeden de olabilir yazanlar olmuş yoksa ilk başta şüphe duymadım

23 nasıl oluştuğunu biliyorum lakin yazılar okurken içine girmeden de olabilir yazanlar olmuş yoksa ilk başta şüphe duymadım
Nasıl oluştuğunu bilsen böyle abuk subuk şeyler sormazsın. Gebe kalman için adamın spermiyle senin yumurtanın rahimde birleşmesi gerekiyor. Ellemeyle nasıl gebe kalınabilir bir anlatsana. Yakında rüya gördüm gebe miyim diye de konu açacaksınız korkarım. Adam sert davranmış tahriş olmuş cildin yada çürümüş haliyle ağrıyor bunun gebelikle ne ilgisi var? Ben de bacağımı çarptım morardı ağrıyor o sırada eşim de elimi tuttu gebe miyim sence? Yaş 23 bilinç 0. Yaw ortaokulda bile öğretiyorlar nasıl gebe kalınır gebe kalınca ne olur bu kadar mı bilinçsiz olunur ya. Bugün böyle birşey oldu ağrı gebe kaldım diye midir diyorsun birde. Sevişir sevişmez rahmimizde bebek oluşmuyor, gebeliğin ilk günü kimsenin vajinası ağrımıyor. Valla kendimi zor tutuyorum neler yazacam da.... herif hayvan gibi abanınca ağrıtmış oranı buranı anladın?

Hıhı millet pik günü bulup yıllarca deniyor olmuyor seninki in eline boşaldığı spermler yumurtalarına gidiyor . Yok dudağı şişmiş yok ağrıyormuş . Yani hem korkuyosun hem bişeyler yaşamaya çalışıyosun bu ne tas bu ne hamam ?

Hamile kalabilmen için spermlerin rahmin yaklaşık 7 cm ötesine gitmesi gerek.bu şekilde hamile kalman mucize gibi bir şey olur.

ne yazık ki bu aşamada bu pek önemsenmiyor ama bir zaman sonra bu sefer de onun kaygısı başlıyor
Hamile kalmazsınız ama cinsel yolla bulaşan hastalıklardan kapabilirsiniz korunmasız.

Merhaba ben bugün test yaptım ve sanki dağınık kırmız bir çizgi var sizce de var mı adetime 2 gün kaldı pco hastasıyım umarım pozitiftir bu şekilde öğrenen var mı gebeliğini

Eklentiler

• IMG_20210807_002245.jpg
    IMG_20210807_002245.jpg
    56,9 KB · Görüntüleme: 44
X