Hamile miyim? Testime bakar mısınız

Test konusunda uzman olduğunuzu düşünerek çizgi gri mi yoksa pembe mi duruyor diye sormak istiyorum
Şöyle söyleyeyim çok erken olduğu için zaten kırmızı çıkması mümkün değil. Benim ilk testim de griydi. Önemli olan ne kadar sürede belirdiği. İlk 10 dakika içinde belirdiyse grisi pembesi önemli değil. Bir de şunu da söyleyeyim gördüğüm tüm yalancı pozitiflerde çizgi belirgin ve pembeydi açıkçası. Çizginin çok silik olması bence olumlu birşey o yüzden.Yumurtlama gününe göre tam bu şekilde gözükmesi gerekiyor çünkü çizginin. İnan ben artık kaç betada çizgi hangi koyulukta olur onu bile kestiriyorum

Hayır kaset yapmıştım.. sizin şansınıza öyle denk geldi demek ki :) gerçekten site de pek çok mağduru var

Bende 11. Günde yapayım mıııııı

Hayır kaset yapmıştım.. sizin şansınıza öyle denk geldi demek ki :) gerçekten site de pek çok mağduru var
Doğrudur ya. Ama bişey diyeyim mi bunların da sahtesi de varmış ondan da olabilir. Benim interneten aldığımla eczaneden aldığımın herşeyi farklı çıkmıştı bi kere. Marka aynı ama testler bariz farklıydı.

Evet bu konuda kesinlikle katılıyorum ama o dönem bende eczaneden almıştım artimed kaset testi.. çok üzülüyorum böyle pozitif çıkıyor insanlar heyecanlanıyor ve kursaklarında kalıyor

5 dk aralığında çıktı ben hiç ümitli değildim bakmadım bile eşim bakmış diyor belirsiz olmamış diye ben bakınca sizlere sormak istedim umarım beni yanıltmaz yarın tekrar deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…