- 10 Mayıs 2024
- 78
- 23
- 3
- 29
- Konu Sahibi yagmurdamls55
-
Şöyle söyleyeyim çok erken olduğu için zaten kırmızı çıkması mümkün değil. Benim ilk testim de griydi. Önemli olan ne kadar sürede belirdiği. İlk 10 dakika içinde belirdiyse grisi pembesi önemli değil. Bir de şunu da söyleyeyim gördüğüm tüm yalancı pozitiflerde çizgi belirgin ve pembeydi açıkçası. Çizginin çok silik olması bence olumlu birşey o yüzden.Yumurtlama gününe göre tam bu şekilde gözükmesi gerekiyor çünkü çizginin. İnan ben artık kaç betada çizgi hangi koyulukta olur onu bile kestiriyorumTest konusunda uzman olduğunuzu düşünerek çizgi gri mi yoksa pembe mi duruyor diye sormak istiyorum
Hayır kaset yapmıştım.. sizin şansınıza öyle denk geldi demek ki :) gerçekten site de pek çok mağduru varEğer erken olanını yaptıysanız diye söylüyorum erken testlerin çoğunda olabiliyor malesef. Ben hiç erken test almadım kaset aldım hep. En az 15 tane yapmışımdır bir tane bile yalancı pozitife denk gelmedim o yüzden bana göre iyi bir test ama başına gelenler olmuşsa bir şey diyemem. Benim en sevdiğim testtir kendisi
Geçen eczanede tanesine 250 dediBen 5 lisini 250 ye aldım t.yoldan bakın isterseniz eczanede çok pahalıya geliyor :)
Bende 11. Günde yapayım mııııııŞöyle söyleyeyim çok erken olduğu için zaten kırmızı çıkması mümkün değil. Benim ilk testim de griydi. Önemli olan ne kadar sürede belirdiği. İlk 10 dakika içinde belirdiyse grisi pembesi önemli değil. Bir de şunu da söyleyeyim gördüğüm tüm yalancı pozitiflerde çizgi belirgin ve pembeydi açıkçası. Çizginin çok silik olması bence olumlu birşey o yüzden.Yumurtlama gününe göre tam bu şekilde gözükmesi gerekiyor çünkü çizginin. İnan ben artık kaç betada çizgi hangi koyulukta olur onu bile kestiriyorum
Hahaha asla almammm t.yoldan aldım adet zamanım da hazır da bekletmek için hehehehehwGeçen eczanede tanesine 250 dediAllah nasip ederse artık ihtiyacım kalmadı
Doğrudur ya. Ama bişey diyeyim mi bunların da sahtesi de varmış ondan da olabilir. Benim interneten aldığımla eczaneden aldığımın herşeyi farklı çıkmıştı bi kere. Marka aynı ama testler bariz farklıydı.Hayır kaset yapmıştım.. sizin şansınıza öyle denk geldi demek ki :) gerçekten site de pek çok mağduru var
Evet bu konuda kesinlikle katılıyorum ama o dönem bende eczaneden almıştım artimed kaset testi.. çok üzülüyorum böyle pozitif çıkıyor insanlar heyecanlanıyor ve kursaklarında kalıyorDoğrudur ya. Ama bişey diyeyim mi bunların da sahtesi de varmış ondan da olabilir. Benim interneten aldığımla eczaneden aldığımın herşeyi farklı çıkmıştı bi kere. Marka aynı ama testler bariz farklıydı.
Gideceğim eczanede yoksa başka hangi markayı öneriyorsunuz acabaBen 5 lisini 250 ye aldım t.yoldan bakın isterseniz eczanede çok pahalıya geliyor :)
Umarım benim de son olur artık ihtiyacın kalmazzzzzzzGeçen eczanede tanesine 250 dediAllah nasip ederse artık ihtiyacım kalmadı
Yarın sabah ilk idararla yapabilirsin çıkma ihtimali var iyi bir testle.Silikte olsa çıkarsa iki testte bozuk olamaz deriz en azından. Sana bir kaç gün bekle öyle yap desem biliyorum beklemek çok zorBende 11. Günde yapayım mıııııı
İnşallahhh. Rabbim isteyen herkese nasip etsinUmarım benim de son olur artık ihtiyacın kalmazzzzzzz
Daha 7. GünümYarın sabah ilk idararla yapabilirsin çıkma ihtimali var iyi bir testle.Silikte olsa çıkarsa iki testte bozuk olamaz deriz en azından. Sana bir kaç gün bekle öyle yap desem biliyorum beklemek çok zor
5 dk aralığında çıktı ben hiç ümitli değildim bakmadım bile eşim bakmış diyor belirsiz olmamış diyeŞöyle söyleyeyim çok erken olduğu için zaten kırmızı çıkması mümkün değil. Benim ilk testim de griydi. Önemli olan ne kadar sürede belirdiği. İlk 10 dakika içinde belirdiyse grisi pembesi önemli değil. Bir de şunu da söyleyeyim gördüğüm tüm yalancı pozitiflerde çizgi belirgin ve pembeydi açıkçası. Çizginin çok silik olması bence olumlu birşey o yüzden.Yumurtlama gününe göre tam bu şekilde gözükmesi gerekiyor çünkü çizginin. İnan ben artık kaç betada çizgi hangi koyulukta olur onu bile kestiriyorum
umarım ikimizinde yüzü güler bu ayDaha 7. Günüm
Prodoctor (erken)Gideceğim eczanede yoksa başka hangi markayı öneriyorsunuz acaba
Umarım vardır ve pozitiftir sonucun gönülden dualarımdasın5 dk aralığında çıktı ben hiç ümitli değildim bakmadım bile eşim bakmış diyor belirsiz olmamış diyeben bakınca sizlere sormak istedim umarım beni yanıltmaz yarın tekrar deneyeceğim
Dün ben konu açmıştım hatırlıyor musun ovü testi gebelik belli eder mi diyeProdoctor (erken)
Predictor early (erken)
Laboquick (Kaset)
İnşallah güzel haberlerle dolsun burasıumarım ikimizinde yüzü güler bu ay
8. Mi 9. Mu günde yapmıştım negatif çıkmıştı 7 çok erken.Daha 7. Günüm
buradaki bekleyen herkes dualarımda benimde yıllarca bekleyen insanları okuyunca kalbim açıyor, hikayesini okuyup ağladığım insanlar oldu allahım kimsenin kucağını boş bırakmasınUmarım vardır ve pozitiftir sonucun gönülden dualarımdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?