Hamile miyim? Testime bakar mısınız

yagmurdamls55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2024
66
20
3
27
İyi geceler hanımlar, reglime 5 gün kaldı fakat bugün rahatsız edecek kasık ağrıları yaşayınca erken gebelik testi yaptım. Markası days doctor, bilmiyorum bu testlerden çok anlamıyorum sizce var mı?

Eklentiler

• IMG_5482.jpeg
    188,3 KB · Görüntüleme: 41
İyi geceler hanımlar, reglime 5 gün kaldı fakat bugün rahatsız edecek kasık ağrıları yaşayınca erken gebelik testi yaptım. Markası days doctor, bilmiyorum bu testlerden çok anlamıyorum sizce var mı?
Silik bi çizgi görünüyor :) isterseniz yarın ilk idrarla tekrarlayın ona göre kan verirsiniz

Gebelik testi konusunda uzman olmuş biri olarak testinizde çizgi var evet. İnşallah istiyorsanız hamiledirsiniz fakat malesef erken testler yanıltıcı olabiliyor yalancı pozitif çok veriyor. Bana kalırsa iki gün içinde kaset test ile tekrar test yapın. Kaset testte yanılmayı payı daha az. Ben artımed marka kaset testle yumurtlamanın 11. Gününde öğrenmiştim. Erken testler kadar hassas bir test tavsiye ederim.

Artimedle defalarca yalancı pozitif gördüm maalesef ve site de çoğu kişi artimedin mağduru

Ayyyy inşallah vardır henüz 2.denememdi allahım yolumu kolaylaştırdıysa ne mutlu bana benimde şu an yumurtlamamın 10.günü içime nedense yalancı pozitif gibi doğdu burda herkes buna güvenilmez demiş

Artimedle defalarca yalancı pozitif gördüm maalesef ve site de çoğu kişi artimedin mağduru
Eğer erken olanını yaptıysanız diye söylüyorum erken testlerin çoğunda olabiliyor malesef. Ben hiç erken test almadım kaset aldım hep. En az 15 tane yapmışımdır bir tane bile yalancı pozitife denk gelmedim o yüzden bana göre iyi bir test ama başına gelenler olmuşsa bir şey diyemem. Benim en sevdiğim testtir kendisi

Ayyyy inşallah vardır henüz 2.denememdi allahım yolumu kolaylaştırdıysa ne mutlu bana benimde şu an yumurtlamamın 10.günü içime nedense yalancı pozitif gibi doğdu burda herkes buna güvenilmez demiş
Bence yalancı pozitif değil siz test hakkında hep olumsuzuz diye öyle hissettiniz bence.

Yarın ilk idrarla başka marka deneyeyim o zaman yalancı pozitif is baya can sıkıcı olay yumurtlama üzerinden 10 gün geçince idrar da çıkar mı ki kızlar bilmiyorum pek de
Canım benim 11. Günde çıktı dediğim gibi. Beta 8-9 falanmış tahminimce artımed pozitif gösterdiğinde. Test iyiyse her türlü çıkma ihtimali var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…