• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim testime bakabilir misiniz???

tslsn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2024
10
1
1
25
Adetim geçti ama üzerine kasık ağrılarım başladı ve idarımı yaptıkça silik kan geldi 2 gün falan ama bir ped vs doldurmadı. Test yaptım spora gidiyorum ne olur ne olmaz diye bu şekilde. Ama hamile miyim değil miyim anlamadım. İlk 10 dk da olan sonucum bu. Yardımcı olabilir misiniz bana ??? 🙏

Eklentiler

• IMG_9293.jpeg
    IMG_9293.jpeg
    226,3 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_9289.jpeg
    IMG_9289.jpeg
    356,1 KB · Görüntüleme: 20
Adetim geçti ama üzerine kasık ağrılarım başladı ve idarımı yaptıkça silik kan geldi 2 gün falan ama bir ped vs doldurmadı. Test yaptım spora gidiyorum ne olur ne olmaz diye bu şekilde. Ama hamile miyim değil miyim anlamadım. İlk 10 dk da olan sonucum bu. Yardımcı olabilir misiniz bana ??? 🙏
Çizgi gözüküyor markası nedir

Testi sabah ilk idrarinizla deneyin birde inşallah netleşir ☺️
Yani olabilirde olmayabilirde tabi teşekkür ediyorum. Emin olamadım bende adetimin üzerine 1 hafta geçti bu şekilde olmam düşündürdü. Ama tabi inşallah vardır 🙏🥹

Yani olabilirde olmayabilirde tabi teşekkür ediyorum. Emin olamadım bende adetimin üzerine 1 hafta geçti bu şekilde olmam düşündürdü. Ama tabi inşallah vardır 🙏🥹
1 hafta geçen adetten sonra testin baya koyu olması gerekirdi ama belki de geç döllenmedir 🤔

Back