Merhabalar, yaklaşık 5 aydır hamile kalmak istiyorum. Normalde adet tarihlerim tam günü gününe olmaz. Döngüm 26-27 günde bir olur genelde. Ama hayatım boyunca adet tarihim asla gecikmemiştir. Bu ay bir kadın doğum uzmanına gittim ve gebe kalmak istediğimi söyledim. Ultrasonda baktıktan sonra tam yumurtlama dönemimde olduğumu söyledi. Ve şu an da adetim üç gün gecikti. Yumurtlama sonrası kasık ağrıları başladı özellikle sol yumurtalığımda. Hafif mide bulantıları ve mide yanmaları da eşlik etti bu duruma. Ayrıca yerleşme kanaması gibi bir kanama da yaşadım yumurtlamadan 5-6 gün sonra. Adetimin geciktiği günün akşamı test yaptım fakat negatif çıktı. Ve şu an üzerinden 2 gün daha geçti hala herhangi bir regl belirtisi yok. Dediğim gibi adetim erken başlardı evet ama asla bu güne kadar geciktiğini görmedim. Sizler ne düşünüyorsunuz hamile olma ihtimalim var mıdır?
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Hamile miyim? Tecrübeli hanımlar yardım lütfen
- Konu Sahibi laviniaam
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #gebelikbelirtisi hamilelik