• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim takintimi bimiyorum

ESoooop

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2021
297
128
18
31
Merhaba lütfen bilen yazsın biz 22 araliktan beri çocuk denedik 2 gün önce dayanamadım erken gebelik testi yaptım negatif ama 2 günden beri sırtım öyle bir ağrı varki aksamlarida alt tarafında zonklama oluyor arada sabah baş ağrım vardı ama adetim 9 veya 10 unda o yüzden acaba adet sancısı mi ben bebek istiyorum diyemi adet sancısını bebek zannediyorum okadar sabırsız bekliyemiyorum bilen varsa yazabilir mi arka boşluklardan sırtımdan enseme kadar ağrı kasığımda batmalar oluyor 🥺

Merhaba lütfen bilen yazsın biz 22 araliktan beri çocuk denedik 2 gün önce dayanamadım erken gebelik testi yaptım negatif ama 2 günden beri sırtım öyle bir ağrı varki aksamlarida alt tarafında zonklama oluyor arada sabah baş ağrım vardı ama adetim 9 veya 10 unda o yüzden acaba adet sancısı mi ben bebek istiyorum diyemi adet sancısını bebek zannediyorum okadar sabırsız bekliyemiyorum bilen varsa yazabilir mi arka boşluklardan sırtımdan enseme kadar ağrı kasığımda batmalar oluyor 🥺
Hamilelik belirtileri arasinda belirtilerin canım inşallah güzel haberleri verirsin 🤗 Idrar testini adetin 3 gün geçince yap net sonuç alırsın ♥️

İnşallah herşey gönlünce olur ama sana tavsiyem kendini kaptırma ben bu ay hsg çektim hsg filmi çekenlerin ilk 6 ay hamile kalma şansı yüksek olurmuş bunu geçenlerde öğrendim ve şuan 20 gün adetim geçmiş durumda 7. Gün yaptım negatif çıktı artık akışına bırakıyorum

İnşallah herşey gönlünce olur ama sana tavsiyem kendini kaptırma ben bu ay hsg çektim hsg filmi çekenlerin ilk 6 ay hamile kalma şansı yüksek olurmuş bunu geçenlerde öğrendim ve şuan 20 gün adetim geçmiş durumda 7. Gün yaptım negatif çıktı artık akışına bırakıyorum
Haklısınız inşallah sizinde herşey gönlünüzce olur Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin🙏

H
Canım adet donemindi bu günler. Sonuç nedir acaba
HAla birşey yok canım gelen giden bende yarın kısmetse bir test alıp yapmayı düşünüyorum 2 gün önce lavaboda 1 .2 damla açık renk kan geldi ama o andı kasıkta atma devam ediyor adet agirisi gibi agrida oluyor ama 4 gündür bakalım hayirlisi inşallah vardır 🙏

Hayırlı haberler olsun insallah. Bende hamilelik belirtileri mi yasiyorum yoksa takıntımı ediyorum bilemiyrm. Benimde yarın adet günüm. Bakalm bekliyorum

Hayırlı haberler olsun insallah. Bende hamilelik belirtileri mi yasiyorum yoksa takıntımı ediyorum bilemiyrm. Benimde yarın adet günüm. Bakalm bekliyorum
İnsallh canım😍ikimizinde hayırlısı olsun sende nasıl belirtiler var alt bolgede sızlama varmı bende 5 gün olucak oda var kasik atması ve bel agirisi arada karın ağrısda oluyor bakalım erken gebelik testini mi kullansam normalmi onu bilemedim

Benim de kasık e bel ağrım var ve bi kaç kere baş dönmesi oldu. Cok kısa sürdü. Kan testi verdim iliskinin 13. Ve 16 günlerinde ama negatif. En son kan testinde 2 cıktı değer. Yükselir mi diye bekliyorum bende olmazsam eğer kan testi vereceğim yarın. Kaset testi de yaptım 3 tane. Onlarda negatif cikti. Bnce kaset testi yap sende. Sonunda adetin gecikmiş olacak.

Evet bende adetten 7 gün önce kan testi verdim ama ilişkiden 10 gün sonraya denk geliyordu negatif ti çok erken mis bakalım şimdi ilk test yapıp gitmeyi dusunuyorum sonuçta da biraz korkuyorum negatif cikarmi diye ama hayırlısı .insallah Allah ikimizde hayırlısını nasip eder 🙏
Benim de kasık e bel ağrım var ve bi kaç kere baş dönmesi oldu. Cok kısa sürdü. Kan testi verdim iliskinin 13. Ve 16 günlerinde ama negatif. En son kan testinde 2 cıktı değer. Yükselir mi diye bekliyorum bende olmazsam eğer kan testi vereceğim yarın. Kaset testi de yaptım 3 tane. Onlarda negatif cikti. Bnce kaset testi yap sende. Sonunda adetin gecikmiş olacak.

Back