• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim sonuca bakar mısınız?

canım aşırı silik çıkan testlere çok bel bağlama derim. özellikle laboquic ti sanırım. benimde 2-3 testte başıma geldi bu. bazı ucuz testler hemen çok çok silik çizgi çıkartıyor. ama sonuç "0"
hayırlısı olsun hakkında. inşallah olur tez zamanda :)

Arkadaşlar reglim 5 gün gecikti. Dün akşam test yaptım negatif çıktı bariz. Bi de sabah ilk idrarla yapayım dedim sonuç bu. Ama bilemedim.
Canim bende persembe gunu idrar testi yapmistim seninkinden biraz daha belirginde benimki heycanlandim birden kan verdim sonuc 88.3 cikti hamileyim. Bende gecikme fln yoktu ama sabah mide bulantisiyla uyandim lavaboya zor yetistim birde belimde ve kasiklarimda hafif hafif agri ve batma oluyodu mide bulantisida olunaca suphelendim bat imdan 1 gun onceydi yani

Benim planlarımda Bebek olmadığı için pek üzülmedim arkadaşlar. Daha Bebek çalışmalarına başlamadık. Sadece şüphe duydum bi ilişkiden ve sonra silik çizgi çıkınca acaba mı dedim. Ama kan testinde negatif çıktı. Hem de bi çok kişi gibi de değil 0.0 çıktı yani o derece negatif :) hamiş anneler hayırlısıyla doğsun inşallah bebişler.

Back