• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim sonuca bakar mısınız?

ladylilly

Guru
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2012
131
39
298
Arkadaşlar reglim 5 gün gecikti. Dün akşam test yaptım negatif çıktı bariz. Bi de sabah ilk idrarla yapayım dedim sonuç bu. Ama bilemedim.

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    52,9 KB · Görüntüleme: 142
  • image.jpeg
    image.jpeg
    50,8 KB · Görüntüleme: 141
Arkadaşlar reglim 5 gün gecikti. Dün akşam test yaptım negatif çıktı bariz. Bi de sabah ilk idrarla yapayım dedim sonuç bu. Ama bilemedim.
ben 2 testte de silik cizgi goruorm ki :) biri daha silik ikincisi daha bi koyulasmis. hamilesin bencede. kan sonucunu alinca burayada yaz merak ederim valla :)

Çok ilginç başka bir test daha yaparmsn bi arkdsm da senin gibi idi kann verdi negatif dediler bende bida test yap dedim gene çizgi çıktı başka hastaneye gitti kan verdi gebismis gitti diğer hastaneyi başlarına yıktı suan 8 aylık gebis :)

Çok ilginç başka bir test daha yaparmsn bi arkdsm da senin gibi idi kann verdi negatif dediler bende bida test yap dedim gene çizgi çıktı başka hastaneye gitti kan verdi gebismis gitti diğer hastaneyi başlarına yıktı suan 8 aylık gebis :)
Benim de adetim 5 gündür gecikti. Herhangi bir adet belirtisi de yok. gebelik testinde negatif çıkarsa şüpheli olabilir ama pozitif çıkarsa hata olmaz diye biliyorum ben de. Şaşırdım yani. Kan en güvenilir ya. Ama sen de şimdi öyle deyince olabilir aslında. Bi kaç gün daha bekleyim bakim.

demekki dedigin gibi testlerde bi problem vardi saglik olsun canim insalla en kisa zamanda hayirlisiyla sende hamileler arasina katilirsin moralini bozma ama olur mu?
yok canım moralimi bozmadım. zaten beklemediğim ve planlamadığım bişeydi. adetim 5 gün gecikince acaba demiştim. hayırlısı olsun inşallah.

Onunki de kazaydi gerçi ben ona kaza demiom Olmaz diyip korunmazsan o kaza olmaz dimi ama A alev61 :))
hahahahha bence de kaza değil de eşimin dediği o. :) korunmayınca her türlü risk alıyoruz sonuçta. :)) o da kendine güveniyo ya güya :)) ama sonucta böyle de hamile kalan insan çok diye test yaptım ben de :)

Erkekler öle canm:)) sen genede yarın sabah ilk idrarinla yap bir test daha sonucu bildirirsn hayrlisi olsn hakknda
hahahahha bence de kaza değil de eşimin dediği o. :) korunmayınca her türlü risk alıyoruz sonuçta. :)) o da kendine güveniyo ya güya :)) ama sonucta böyle de hamile kalan insan çok diye test yaptım ben de :)

Back