• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim sizece nolur yardımcı olun

mine demiryarar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2025
5
1
1
26
Merhaba kizlar Kasım'da kimyasal gebelik geçirdim eve eşimle bebek çok istiyoruz. Reglime 8 gün kaladan itibaren erken test yaptım çok çok hafif hayali cizgiler çıktı. Bugün ise ilk idrar ile yaptım (reglime 4 gün var ) ve 4 dakika içinde bu şekilde çıktı ne yapayım nolur yardım edin

Eklentiler

• IMG_20250317_092755.webp
    IMG_20250317_092755.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 49
İdrarda silikse demekki kandaki yükselme idrara yansımaya başlamıştır çünkü önce kanda yükselir, bir şey varsa kanda net çıkar.

En son idrar testini 3 gün önce yaptıysanız bir tane idrar testi daha yapın o da böyle çıkarsa kan vermeye gidin benc3 g

Hayirli olsn positif, gecikmeniz varmis test yapin diger testler nasil di gorebilirmiyim? Belirtileriniz neler
Teşekkür ederim ama daha gecikmedi takvime göre bat a 4 gün var tabiki dün yaptığımı ekliyorum.
Sabahlari ilk uyandığımda mine bulantım çok var ve kasıklarımda tatlı tatlı ağrı oluyor hafif de kuyruk sokumdan belime doğru ağrılar olunca test yapmak istedim.

Sizce gideyim mi kan testine
Aşağıda görselde olan dün yaptığım

Eklentiler

• 1742119356880.webp
    1742119356880.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 29
Merhaba kizlar Kasım'da kimyasal gebelik geçirdim eve eşimle bebek çok istiyoruz. Reglime 8 gün kaladan itibaren erken test yaptım çok çok hafif hayali cizgiler çıktı. Bugün ise ilk idrar ile yaptım (reglime 4 gün var ) ve 4 dakika içinde bu şekilde çıktı ne yapayım nolur yardım edin
Maalesef bu teste pozitif demek çok zor,hatalı olabilir daha önce hamile kalmış biri olarak söylüyorum pozitif testler böyle olmuyor 🥺 çok kişi umutlanıyor ama ne yazık ki pozitif olduğunu düşünmüyorum

Back
X