İnşallah canım ama hemen çıkmadı 5 dakika sonra falan adet belirti de bar hafifHamilesin canım kan ver hemen
Kaç gün var regleİnşallah canım ama hemen çıkmadı 5 dakika sonra falan adet belirti de bar hafif
10 dakika içinde çıktıİlk 10-15 dk içinde çıktıysa hamilesin
Dün veya bugün olmam gerekiyorduKaç gün var regle
Benimde ilk testim bu şekilde idi. Gecikmemin ikinci gününde. 4 üncü günde kan vermiştim 480 çıkmıştı ve 5 haftalık hamileydim. Çok Yüksek ihtimalle gebesiniz.Merhaba arkadaşlar
Adetim bir gün geçti .
Az önce test yaptım erken gebelik testi ilk yaptığımda ikinci çizgi beyaz gibiydi sonra bu renge döndü .
Gebelik testi hatalı olmasın diye en iyi markayı aldım ama tedirginim . Sizce kuruma çizgisi mi ?
Benimde ilk testim bu şekilde idi. Gecikmemin ikinci gününde. 4 üncü günde kan vermiştim 480 çıkmıştı ve 5 haftalık hamileydim. Çok Yüksek ihtimalle gebesiniz.
Yarın tekrar yap bak koyulaşacak mı pazartesi de kan verirsin10 dakika içinde çıktı
Adet belirtim var amaBenimde ilk testim bu şekilde idi. Gecikmemin ikinci gününde. 4 üncü günde kan vermiştim 480 çıkmıştı ve 5 haftalık hamileydim. Çok Yüksek ihtimalle gebesiniz.
Aynen bekliyeyim birazYarın tekrar yap bak koyulaşacak mı pazartesi de kan verirsin