Hamile miyim sizce ?

Dilasare

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2018
1.136
-48
Merhaba arkadaşlar
Adetim bir gün geçti .
Az önce test yaptım erken gebelik testi ilk yaptığımda ikinci çizgi beyaz gibiydi sonra bu renge döndü .
Gebelik testi hatalı olmasın diye en iyi markayı aldım ama tedirginim . Sizce kuruma çizgisi mi ?

Eklentiler

• IMG_7097.jpeg
    IMG_7097.jpeg
    34,7 KB · Görüntüleme: 133
Merhaba arkadaşlar
Adetim bir gün geçti .
Az önce test yaptım erken gebelik testi ilk yaptığımda ikinci çizgi beyaz gibiydi sonra bu renge döndü .
Gebelik testi hatalı olmasın diye en iyi markayı aldım ama tedirginim . Sizce kuruma çizgisi mi ?
Benimde ilk testim bu şekilde idi. Gecikmemin ikinci gününde. 4 üncü günde kan vermiştim 480 çıkmıştı ve 5 haftalık hamileydim. Çok Yüksek ihtimalle gebesiniz.🙂

Adet belirtim var ama
Evet adet belirtisi oluyor ben her an adetim gelecek gibi hissediyordum kasiklarda ağrı goguslerde şişkinlik vaninal akıntı falan vardı yani ama olmadım ve hamileydim üstelik daha önceki testlerimde bekleyince bile ikinci çizgi hiç çıkmamıştı. Yani silik de olsa var ve bence gebelik var.🙂

Evet adet belirtisi oluyor ben her an adetim gelecek gibi hissediyordum kasiklarda ağrı goguslerde şişkinlik vaninal akıntı falan vardı yani ama olmadım ve hamileydim üstelik daha önceki testlerimde bekleyince bile ikinci çizgi hiç çıkmamıştı. Yani silik de olsa var ve bence gebelik var.🙂
Anladım canım bir evladım var 7 yaşında
3 ay öncede bir düşük yaşadım ve şimdi bebeğimiz tekrar olsun istiyorduk inşallah hayırlı bir şekilde Rabbim nasip eder var ise eğer 🤲🏻

X