Y yorumcuu Üye Kayıtlı Üye 2 Şubat 2024 207 50 26 21 Mart 2024 Konu Sahibi yorumcuu #41 Zdiyebiri .!.: İnşallah olumlu haberler getiririm. Sen hangi gün hamile oldugunu öğrendin? Regli gününde mi test yaptın? Genişletmek için tıkla... 2 gün falan vardı yanlış hatırlamıyorsam erken gebelik testi yaptım saniyesinde çıktı
Zdiyebiri .!.: İnşallah olumlu haberler getiririm. Sen hangi gün hamile oldugunu öğrendin? Regli gününde mi test yaptın? Genişletmek için tıkla... 2 gün falan vardı yanlış hatırlamıyorsam erken gebelik testi yaptım saniyesinde çıktı
Z Zdiyebiri Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2020 122 26 27 21 Mart 2024 Konu Sahibi yorumcuu #42 yorumcuu .!.: 2 gün falan vardı yanlış hatırlamıyorsam erken gebelik testi yaptım saniyesinde çıktı Genişletmek için tıkla... Haber verecegim inşallah. Sabah ilk idrarla mı yaptın erken gebelik testini
yorumcuu .!.: 2 gün falan vardı yanlış hatırlamıyorsam erken gebelik testi yaptım saniyesinde çıktı Genişletmek için tıkla... Haber verecegim inşallah. Sabah ilk idrarla mı yaptın erken gebelik testini
Y yorumcuu Üye Kayıtlı Üye 2 Şubat 2024 207 50 26 21 Mart 2024 Konu Sahibi yorumcuu #43 Zdiyebiri .!.: Haber verecegim inşallah. Sabah ilk idrarla mı yaptın erken gebelik testini Genişletmek için tıkla... Hayır ikinci idrarımda yapmıştım ben
Zdiyebiri .!.: Haber verecegim inşallah. Sabah ilk idrarla mı yaptın erken gebelik testini Genişletmek için tıkla... Hayır ikinci idrarımda yapmıştım ben
Z Zdiyebiri Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2020 122 26 27 21 Mart 2024 Konu Sahibi yorumcuu #44 yorumcuu .!.: Hayır ikinci idrarımda yapmıştım ben Genişletmek için tıkla... Ay hadi darısı başıma inşallah
yorumcuu .!.: Hayır ikinci idrarımda yapmıştım ben Genişletmek için tıkla... Ay hadi darısı başıma inşallah