• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim Sizce

melisadiken

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2021
5
0
1
32
4 gün önce ilişkiye girdim korunmasız geri çekilme ile bugün akıntı geldi hafif kanlıydı lekelenme tarzında reglime 9 gün var daha sizce hamile miyimdir idrar testi yapsam evde çıkar mı hemen cevap için şimdiden teşekkürler..

hamile olma ihtimalim var mı sizce yerleşme kanaması olur mu öyle ilişkiden 4 gün sonra
ilişkiden 4 gün sonra yerleşme kanaması olmaz regl zamanı olur daha 9 gün var diyorsunuz ilişkiyle ilgili olabilir erken regl olmuş da olabilirsiniz. çok büyük ihtimalle yerleşme kanaması değil ama tam ovulasyon dönemizinde böyle korunmasız iklişkiye girmişsiniz bebek istemiyorsanız bir şey olmaz diye düşünmeyin ben hiç beklemediğim bir anda öyle hamile kaldım

Üstüne görme olayı hamilelik sürecinde her ay düzenli şekilde mi görülür kafam çok karışık yardımcı olur musunuz ? Her ay adet görüyorum ilişki üstünden 3 ay geçti

Üstüne görme olayı hamilelik sürecinde her ay düzenli şekilde mi görülür kafam çok karışık yardımcı olur musunuz ? Her ay adet görüyorum ilişki üstünden 3 ay geçti
hayır canım üstüne görme daha pembe veya kahverengimsi yani adetten çok farklı bir renk ve kıvamda olur ped doldurmayacak şekildedir 3 saat ile 3 gün arası sürer regl kadar yoğun değildir kadından kadına farklıdır ama ilişki sonrası regl zamanına yakın olduğunda kadınlar bunu regl zanneder, zaten 3 kere regl gördüğün için hamile değilsinizdir. korkunuz yersiz merak etmeyin

Back
X