• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim sizce??

Birkullanici001

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2018
22
7
6
30
Merhabaa kizlar,
Adetim 7 gun gecikti. Over kistim vardi benim doktor hamile kalirsan eriir demisti yani gebelige engel birsey yok demisti. Sabah ilk ilk idrarimla yapmadim ben testi ikinci idrarim ile yaptim. Yanilma payi kac ? Betama baktirmadim henuz..
Kasiklarimda biraz agri var ara sira giriyor agri.

Eklentiler

• CAA56687-EC64-4A48-A5B6-8C02393E3D15.jpeg
    CAA56687-EC64-4A48-A5B6-8C02393E3D15.jpeg
    84,6 KB · Görüntüleme: 60
Merhabaa kizlar,
Adetim 7 gun gecikti. Over kistim vardi benim doktor hamile kalirsan eriir demisti yani gebelige engel birsey yok demisti. Sabah ilk ilk idrarimla yapmadim ben testi ikinci idrarim ile yaptim. Yanilma payi kac ? Betama baktirmadim henuz..
sonuc pozitif 😊

Canım pozitif sonuçta yanılma payı yok derler o yüzden gözün aydın :KK9:
Benim bu ay testim iki çizgide kıpkırmızıydı herkes aynı şeyi söyledi idrarı damlatır damlatmaz belirdi 2.çizgi salı günü kan verdim ve bugün hamile olmadığımı öğrendim kan testi en garantisi. Birkullanici001 Birkullanici001

Bence hamilesin ❤️ bi kaç gün daha bekle kanına baktır canım netleşsin..
gözünaydın

yaa.. sizin adetiniz gecikmişmiydi?
Yok ben doğum yaptım daha adet görmedim ilişkilerde korundk ama eşim şüpheye düştü bende yorgunluktan sanırım belirtiler yaşadım test yaptım ilki çok silikti sabah tekrar yaptm 2 tane çok net çizgi çıktı sonra emin oldum kendimce hamile olduğuma tabi çocuk yapma gibi Bi düşüncemiz yoktu yinede rabbim nasip etmiş dedim kabullendim ama kan da 0.100 çıktı

ilk idrarımla yapmadım ama aceba onun yüzünden iki tane çıkmış olabilirmi ?? Emin olamıyorumm kan testi yaptırana kadar heyecandan ölmemm inş
Canim gebelik varsa aksam da yapdan çıkar o cift çizgi.
Ben oglen vakti adetimden 3gun once yapmıştım cok silik cizgi gördüm.
Seninki %1500 pozitif cok net cıkmış cunku

Yok ben doğum yaptım daha adet görmedim ilişkilerde korundk ama eşim şüpheye düştü bende yorgunluktan sanırım belirtiler yaşadım test yaptım ilki çok silikti sabah tekrar yaptm 2 tane çok net çizgi çıktı sonra emin oldum kendimce hamile olduğuma tabi çocuk yapma gibi Bi düşüncemiz yoktu yinede rabbim nasip etmiş dedim kabullendim ama kan da 0.100 çıktı
Hmmm iyi o zaman sevindim şimdi bebişiniz varmış daha

Merhabaa kizlar,
%99.99999999999 gebesin cnm, gözün aydın olsun ❤️ Sağ salim kucağına almayıda nasip etsin Rabbim inşallah 🙏

Back