Kizlar ben 5 aylik evliyim ve annelik duygusunu tatmak istiyorum. Bu ay adetim bir kac gun gecikti ve karnim cok sis ama boyle gaz siskinligi gibi. Sol kasigimda ara ara sanci oluyo. Goguslerim de sisti. Simdi adet belirtisi de olabilir ama olmayada bilir. Ben bu ara idrar testi yapsam sizce dogru yaniti verir mi? Yasadiniz mi hic?
En net olani kan testi. Sonucta idrarda cift cizgiyi gorursen tekrar gidip kan vericeksin. Ugrasmaya gerek yok . Cunku idrarda yanilma payi oluyor bazen dogru cikmiyor. ama kanda net sonuc alabilirsin.
En net olani kan testi. Sonucta idrarda cift cizgiyi gorursen tekrar gidip kan vericeksin. Ugrasmaya gerek yok . Cunku idrarda yanilma payi oluyor bazen dogru cikmiyor. ama kanda net sonuc alabilirsin.
Evet haklisin pazartesiye kadar bekliyim belki hava sartlari gecikmistir. Olmazsa test yaptirip kesin sonuc aliyim en iyisi cunku boyle surekli kendimi kontrol edip heyecan yapiyorum :)
Canım öncelikle allah gönlündekini versin diyeyim :) Ama kendini çok dinlemeni önermem. İdrar testi al ya da pazartesi direk kan testi yaptır bence. Ben 4 aylık gebeyim hala karnımda şişkinlik göğüslerimde hassasiyet vs yok
Kızlar acil bisey sorcam. Adet oldum ama adet öncesinden 4.5 gün önce eşimle ilişki sırasında suphelenilecek biseyler yaşandı normlde korunuyorz kendimiz ama sadece şüphe işte Üstün e korktuğum için kan tahlili verdim gebelik çıkmadı ama Üstün e de adet oldum duydum ki adet olundugunda bile hamile kalan çok muş bu yüzden korkuyorm adet olmadandediğim gibi 4.5 gün öncesi ilişki de böyle bisey oldu hamile olabilir miyim ? Lütfen rahatlatin beni...
Canım öncelikle allah gönlündekini versin diyeyim :) Ama kendini çok dinlemeni önermem. İdrar testi al ya da pazartesi direk kan testi yaptır bence. Ben 4 aylık gebeyim hala karnımda şişkinlik göğüslerimde hassasiyet vs yok
Kızlar acil bisey sorcam. Adet oldum ama adet öncesinden 4.5 gün önce eşimle ilişki sırasında suphelenilecek biseyler yaşandı normlde korunuyorz kendimiz ama sadece şüphe işte Üstün e korktuğum için kan tahlili verdim gebelik çıkmadı ama Üstün e de adet oldum duydum ki adet olundugunda bile hamile kalan çok muş bu yüzden korkuyorm adet olmadandediğim gibi 4.5 gün öncesi ilişki de böyle bisey oldu hamile olabilir miyim ? Lütfen rahatlatin beni...
adetim normlde bugün bittiği gün 5 gün sürer ama ilk 3 güngünü oldu diğer günler kanama olmadıkahverengi lekeler gelmeye başladı ve bende şu zamana kadar hiç olmayan birşey neden böyleoldu bilmiyorm karnım bir yandan şiş dünden beri hiç geçmedi sanki çocuk varmis hissinndeyim bunlar korkutuyor beni. Şimdibide tek düşüncem kan tahlili yaptirdigmdageçen hafta gebelik yok demişti öyle bi az da olsa rahatladı zaten eski ilişkiye bakarak korkum yoktu emindik eşimle ama şu 10 gün icerisinde geçen hafta olmuş bisey den aslında kaçma olmadı ama ben onun hissindeyim kndimi korkuyorum supheleniyorm 10 gün icerisinde çocuk olsa bile testte göstermez diyorlar doğru mu bide bugün adetimin bittiği gün normlde gebelik testi yaptım adet sonrası hemen olmaz diyorlar ama yinede içimde korku olduğu için yapmak istedim onda da çıkmadı yanlış mı yaptım acaba gün olarak herkes de 15 gün daha bekle bir daha yap kesin sonuç çıkar diyorlar ne yapmam gerekiyor ?
Merhaba arkadaşlar daha önce kayıt olmuştum ama yeni sayılırım size bir soru sormak istiyorum benim adetin geçen ay 4 gün önce oldu bu ay beklenen tarih ayın 18 ı normalde 32 günde bir adet oluyorum ama bu sayı sürekli değişiyor bazen önce oluyorum bazen iki gün sonra artık nasıl hesaplanacağımisasirdim bugün 3. Gün hala adet olmadım göğüslerim sis bir haftayı geçkindir.bir önceki ay adet ı erken olduğunuz da sonraki adet tarihini nasıl hesapliyorsunuz erken olduğunuz tarihten itibaren mi hamile kalmak istyorum lütfen cevaplarinizi bekliyorm