hamile miyim sizce yardimci olun :(

Bende dün gebelik testi yaptim pozitif cikti sabah yaptım negatif bugün kan vermeye gidecektim gitmedim..allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize canım..bencede korunma
Iyi yapmssn canm snra hayal kiriklgi oluyor bekle biraz daha herseyn hayrlisi olsn ins rabbm bizede nasp eder elbet hayrli saglkli evlat

Kızlar banada yardımcı olun lütfen adetime 6 gün kala kan testi yaptırdım 4.08 çıktı rederans aralığıda 0-5 sonuç ne

Banada yardımcı olun kızlar adetime 6 gün kala kan testi yaptırdım 4.08 çıktı rederans aralığıda 5-0 sonuç nedir

Banada yardımcı olun kızlar adetime 6 gün kala kan testi yaptırdım 4.08 çıktı rederans aralığıda 5-0 sonuç nedir
Canım hamile olabilirsin belki ama adetinin geçmesini beklemek lazim.. O zaman bide kan tahlili yaptir kesin olsun..

Kızlar bakar mısınız?

Eklentiler

• IMG-20160911-WA0001.jpg
    39,5 KB · Görüntüleme: 59
Bat 12 ile 15 i arası oluyor canım. Daha gelmeden bat denedim. Dünde bakmıştım bişey yoktu. Şaşırdım :)
Sen birakmaya kan ver canm icin rhatlasin kimyasal gebelik durumu var bi de bilirsin cok umutlanma snra uzucu oluyor kendimde yasadm bunu daha dun ogrendm kimyasal oldgnu sali doktora gtcm tekrar.kan degerine baktr bi doktora görün yuksekse ona gore dkkat edersin cok umutlnma diye senin icin dyrm snra hayal kiriklgi kotu oluyor insallah saglkli bi gebeligin olur dua edlm

Bat 12 ile 15 i arası oluyor canım. Daha gelmeden bat denedim. Dünde bakmıştım bişey yoktu. Şaşırdım :)
Sen birakmaya kan ver canm icin rhatlasin kimyasal gebelik durumu var bi de bilirsin cok umutlanma snra uzucu oluyor kendimde yasadm bunu daha dun ogrendm kimyasal oldgnu sali doktora gtcm tekrar.kan degerine baktr bi doktora görün yuksekse ona gore dkkat edersin cok umutlnma diye senin icin dyrm snra hayal kiriklgi kotu oluyor insallah saglkli bi gebeligin olur dua edlm

Hayırlısı canım. Çok umutlanmamak adına bayramdan sonra randevum olduğu için o zaman baktıracağim kanıma. O zamana kadar 2 günde bir evde test yapıcam canım. Sana da geçmiş olsun ve allah kalbine göre versin inşallah :)

Sagol canm.dayanabilirsen iyi walla bn dayanamazdm ynede merak ederm yani :) insallh hayrlsyla olur guzel haberlerni beklyrm canm

Sagol canm.dayanabilirsen iyi walla bn dayanamazdm ynede merak ederm yani :) insallh hayrlsyla olur guzel haberlerni beklyrm canm

Meraktan çatlıyorum ama dayanıcam :) rabbim nasip ederse veririm haber canım. Allah sana da nasip etsin inşallah

Meraktan çatlıyorum ama dayanıcam :) rabbim nasip ederse veririm haber canım. Allah sana da nasip etsin inşallah
Insallah canm isteyen herkese nasip etsn. Folik asit kullaniyo msun peki aslnda acildrn bi kan degerine baktirablrsn bence ya ilk zamanlrda dusuk onleyici kullanrsn yeniyse ogrnmekte herzman fayda var dye dusunuyorm ben

Insallah canm isteyen herkese nasip etsn. Folik asit kullaniyo msun peki aslnda acildrn bi kan degerine baktirablrsn bence ya ilk zamanlrda dusuk onleyici kullanrsn yeniyse ogrnmekte herzman fayda var dye dusunuyorm ben

Yok kullanmıyorum canım.bat günüm gelsin doktorumu ararım olmazsa.1 hafta sonra gidicem zaten inşallah. Çok da üstüne düşüp stres yapmama taraftarıyım aslında. Herşey olacağına varıyor sonunda güzelim. Bundan önce nisan ayında,herşey e dikkat ettik hiçbirşeyi aksatmamıza rağmen 6.5 aylık bebeğimi suyum bitmesi nedeniyle kaybettim malesef.

Dgru sylysn canm ben onlem icin sylemistm cok uzuldum ya gerckten bn kimyasal oldgu halde hcbsy hissetmeden gormeden cok uzuldm ki senin 6.5 aylik olmus rabbim melek kilmis onu insallah hamilesndr sagliklica kucagina alirsin evladini.bende 1 senelik evliym ve bu 9.aydi ilk defa bu ay gebelik ckti o da kimyasalmis klomen kullandm bu ayda.bkalm bnde tekrar doktora gtcem bu annelik ic güdüsü olma istegi varya cok farkli bseymis rabbim dusmanima bile aratmasin

Amin canım inşallah. Doktorlar 1 sene olmazsa sıkıntı olduğunu ve kimyasal gebeligin aslında sağlıklı olduğunu söylüyorlar.hiç üzülme ve stres yapma,oluruna bırak.benim bi arkadaşım çok çocuk istiyordu. Daha 3 ay denemeden sonra deli gibi eşini de alıp doktor doktor geziyordu ve hiçbir sorun çıkmamasına rağmen çocuk olmadı stresten.sonra ümidini kesti bi tatile çıktı ve hamile olduğunu öğrendi. Şuan 2 çocuğu var.ne kadar beklemek zor olsa da herseyin bir zamanı var .rabbim hayırlı zamanda hayırlı ise versin inşallah isteyen herkese

Amiin insallah canm stres cok etkiliyo grcekte benm hormonlrmda bi sorun yok yumurtamda kendi catliyor kimyasal gebelk olmasi iyi bsey aslnda dollenme oldgnu gosteriyor ben cuma gunu ogrendm bunu ve kanamam olmadi henuz korkmuyo deglm insallah vucud biranonce atarda rhatlarm

Hic korkma kalbini ferah tut.sıkıntı olacak olursa da doktorun müdahele eder zaten.saçma gelebilir ama düşünce gücü çok önemli benim için. O yüzden bedeninle konuş. İçindekine teşekkür et ve bedenimi terk et de ve kendini olumlu düşünerek öbür aya hazırla .olucak inşallah canım

Kizlar cok stresli bi ay gecirdim, ha adet oldum ha olcam derken 1 ay gecti be hala adet olamadim, bu gun test yaptim ikinci cozgi silik çıktı sizce nedir durum

Eklentiler

• 20160911_195051.jpg
    36 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…