Sen yine de kan ver bence bekleyince meraktan kafayı yersin en azından yoksa yok çıkar varsa sürece göre hareket edersinİnşallah kasık bel ağrısı Mide bulantısı oluyor
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamile miyim sizce kafam cok karıştı
- Konu Sahibi asena1103
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Aynen öyle. Şuan bu bile kafamı çok karıştırdı. Yarın hemen test vereceğimSen yine de kan ver bence bekleyince meraktan kafayı yersin en azından yoksa yok çıkar varsa sürece göre hareket edersin
Adetiniz geçmesiyle erken gebelik testin yapın bence ama olmasaydı çizgi çıkmazdı diye düşünüyorum ben kaç defa yaptım yokken hep tek cizgiydi
UmarımAdetiniz geçmesiyle erken gebelik testin yapın bence ama olmasaydı çizgi çıkmazdı diye düşünüyorum ben kaç defa yaptım yokken hep tek cizgiydi
İnşallah vardirAdetiniz geçmesiyle erken gebelik testin yapın bence ama olmasaydı çizgi çıkmazdı diye düşünüyorum ben kaç defa yaptım yokken hep tek cizgiydi
Ayyy bizede haber ver lütfenAynen öyle. Şuan bu bile kafamı çok karıştırdı. Yarın hemen test vereceğim
Seve seve inşallah vardir ve bu mutluluğumu sizinle paylaşmaktan çok sevinç duyarımAyyy bizede haber ver lütfen
İnşallah dualarım seninleSeve seve inşallah vardir ve bu mutluluğumu sizinle paylaşmaktan çok sevinç duyarım
Teşekkür ederimİnşallah dualarım seninle
Kan verdin mi son durum neTeşekkür ederim
Maalesef vermedi yine test yaptm dün sabah bu sefer de tek çizgi çıktıKan verdin mi son durum ne
Hayırlısı olsun kuzum önümüzdeki zamanlarini değerlendir inşallah en kısa sürede istedigin sonuca ulasirsinMaalesef vermedi yine test yaptm dün sabah bu sefer de tek çizgi çıktı
İnşallahHayırlısı olsun kuzum önümüzdeki zamanlarini değerlendir inşallah en kısa sürede istedigin sonuca ulasirsin
İnşallah adetimde 2 gün gecti biraz beklemek istiyorumHayırlısı olsun kuzum önümüzdeki zamanlarini değerlendir inşallah en kısa sürede istedigin sonuca ulasirsin
Kan vermedi ama adetim 2 gün geçti biraz bekleyeceğim bi kaç gün dha bakalimsonucunu yaz burayada yarın
Canım naptınKan vermedi ama adetim 2 gün geçti biraz bekleyeceğim bi kaç gün dha bakalim
Merhabalar ne yaptınız ? Sonuç nedirİnşallah adetimde 2 gün gecti biraz beklemek istiyorum