Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar 18 Şubat adet tarihim. Yani daha on gün var adetime ama sağ kasığım akşamdan beri ağrıyo hafif hafif ve göğüslerim acıyo. Hassaslaştı yani. Sizce ne bu, hamilelik belirtileri olabilir mi? Yoksa daha erken midir belirtiler için...:sm_confused:
hıc bellı olmaz canım aynı belırtılerı kuzenın 10 gun oncesınden yasadı test yaptı negatıf cıktı hep regl tarıhıne 2 gun kala doktora gıttı ve hamıle cıktı hayırlısı olsun canım ınsallah sende hamıssındır
benim de adetim 17 subat yani evlilik yıldönümüm acaba eşime bir süpriz yapabilecekmiyim benimde karnım agrıyor , arada sancı giriyor göğüslerimde hassas
evet olabilir tatlım benimde adetime 1 gün var bugün test yaptım negatif çıktı kan testi yaptırmayı düşünüyorum. inşallah hayırlı haberlerini alırız haber ver haa :))
bazen bendede oluyo ıde burda hamılelık belırtılerını okuyunca dıyorum acaba bende mı hamıleytım heycanlanıyorum ay sonunu heycanla beklyorum ama 3aydlr malesef olmuyoınsallh bu ay allahım nasıp ederse 19 subatı beklıyorum
Kızlar ya benımde kasıklarım agrıyo ama bu gogus hassaslasası ne anlamıyorum-tatlicadiarzu- yanı goguslerıme bakıyorum arada nası oluyo falan dıye bı yardım edın yavu
arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım.sat 16 ocak 11 ocağa kadar yasmin kullanıyordum.en geç 13 şubatta adet olmam gerekiyordu ama halen olmadım.11 şubatta kan testi yaptırdım ama negatif çıktı. göğüslerimin damarları o kadar belli ki.hiç olmayan göüs ucum kiraz gibi kızardı çok fazla akıntım ve mide bulantım var acaba yasminden dolayı ovulasyonum gecikmiş ve yakın tarihte gebe kalmış olabilir miyim.