Ahhhh kuzum vallahi pozitif bu test ne diyeceğim bilemiyorumT kısmındaki daha silinik ama yinede apaçık bir iki çizgi var. Daha 18 yaşındayım ve ilişkiye girdiğim çocukla ayrıyım en son reglim kasımın son günlerine doğruydu aralığın 22si gibi ilişki yaşadım ve ilişkiyi yaşadıktan yarım saat sonra ertesi gün hapı içtim Eylül ayında da yine bi tane ertesi gün hapı içmiştim bu yıl iki tane içmiş oldum ertesi günü hapı yüzünden mi reglim gecikti yoksa hamilelik var mı midem yanıyor bi haftadır ve kasımdan beri regl olamadım yaşım daha çok küçük ailemin bilgisi olsa çok üzülür ne yapmalıyım
Ayrı a uzun zamandır adet olmamışsın haplar adeti kesmez.Ahhhh kuzum vallahi pozitif bu test ne diyeceğim bilemiyorum
Ahh kuzum neden korunmuyorsunuz da bunu yapıyorsunuz kendinize test pozitif markası ne ve bir kaç tane daha yap bakalım onlardan da cikicak miT kısmındaki daha silinik ama yinede apaçık bir iki çizgi var. Daha 18 yaşındayım ve ilişkiye girdiğim çocukla ayrıyım en son reglim kasımın son günlerine doğruydu aralığın 22si gibi ilişki yaşadım ve ilişkiyi yaşadıktan yarım saat sonra ertesi gün hapı içtim Eylül ayında da yine bi tane ertesi gün hapı içmiştim bu yıl iki tane içmiş oldum ertesi günü hapı yüzünden mi reglim gecikti yoksa hamilelik var mı midem yanıyor bi haftadır ve kasımdan beri regl olamadım yaşım daha çok küçük ailemin bilgisi olsa çok üzülür ne yapmalıyım
Çizgi bariz belli hamilesin yaşın da çok küçük ailem üzülür demişsin aileni düşünsen evlenmeden böyle bişi yapmazsın ne diyeyim ki olan çocuklara oluyor iştee.T kısmındaki daha silinik ama yinede apaçık bir iki çizgi var. Daha 18 yaşındayım ve ilişkiye girdiğim çocukla ayrıyım en son reglim kasımın son günlerine doğruydu aralığın 22si gibi ilişki yaşadım ve ilişkiyi yaşadıktan yarım saat sonra ertesi gün hapı içtim Eylül ayında da yine bi tane ertesi gün hapı içmiştim bu yıl iki tane içmiş oldum ertesi günü hapı yüzünden mi reglim gecikti yoksa hamilelik var mı midem yanıyor bi haftadır ve kasımdan beri regl olamadım yaşım daha çok küçük ailemin bilgisi olsa çok üzülür ne yapmalıyım
Testin pozitif görünüyor kan verin imkanınız varsa değerlere bakılır emin olursunuz ne diyeceğimi bilemedim hakkında hayırlısı olsun inşallahT kısmındaki daha silinik ama yinede apaçık bir iki çizgi var. Daha 18 yaşındayım ve ilişkiye girdiğim çocukla ayrıyım en son reglim kasımın son günlerine doğruydu aralığın 22si gibi ilişki yaşadım ve ilişkiyi yaşadıktan yarım saat sonra ertesi gün hapı içtim Eylül ayında da yine bi tane ertesi gün hapı içmiştim bu yıl iki tane içmiş oldum ertesi günü hapı yüzünden mi reglim gecikti yoksa hamilelik var mı midem yanıyor bi haftadır ve kasımdan beri regl olamadım yaşım daha çok küçük ailemin bilgisi olsa çok üzülür ne yapmalıyım
Yaa canımsın var gibi keşke yok diyebilseydim ne desem boş keşke dikkat etseydinT kısmındaki daha silinik ama yinede apaçık bir iki çizgi var. Daha 18 yaşındayım ve ilişkiye girdiğim çocukla ayrıyım en son reglim kasımın son günlerine doğruydu aralığın 22si gibi ilişki yaşadım ve ilişkiyi yaşadıktan yarım saat sonra ertesi gün hapı içtim Eylül ayında da yine bi tane ertesi gün hapı içmiştim bu yıl iki tane içmiş oldum ertesi günü hapı yüzünden mi reglim gecikti yoksa hamilelik var mı midem yanıyor bi haftadır ve kasımdan beri regl olamadım yaşım daha çok küçük ailemin bilgisi olsa çok üzülür ne yapmalıyım
Pozitif görünüyor çok silikte değil bir kan testi ver bence ama bu seferde ailenin numarası varsa hastanede onlarında haberi olur seninde haberin olsun canım yaaT kısmındaki daha silinik ama yinede apaçık bir iki çizgi var. Daha 18 yaşındayım ve ilişkiye girdiğim çocukla ayrıyım en son reglim kasımın son günlerine doğruydu aralığın 22si gibi ilişki yaşadım ve ilişkiyi yaşadıktan yarım saat sonra ertesi gün hapı içtim Eylül ayında da yine bi tane ertesi gün hapı içmiştim bu yıl iki tane içmiş oldum ertesi günü hapı yüzünden mi reglim gecikti yoksa hamilelik var mı midem yanıyor bi haftadır ve kasımdan beri regl olamadım yaşım daha çok küçük ailemin bilgisi olsa çok üzülür ne yapmalıyım
Öyle demeyin yapmış bı hata zaten yaşı küçük bize yargılamak düşmezÇizgi bariz belli hamilesin yaşın da çok küçük ailem üzülür demişsin aileni düşünsen evlenmeden böyle bişi yapmazsın ne diyeyim ki olan çocuklara oluyor iştee.
Ablama anlattım benim yerime hastanede kan vereceğini söylediBu test bariz pozitif. Ne yapmayı düşünüyorsun? Okuyor musun? Ailenin bilmemesi gerekiyor madem, güvenebileceğin birisi var mı bu durumu anlatabileceğin?
Nasıl senin yerine? girişi o yaptıracak kanı sen mi vereceksinAblama anlattım benim yerime hastanede kan vereceğini söyledi
HamilesinT kısmındaki daha silinik ama yinede apaçık bir iki çizgi var. Daha 18 yaşındayım ve ilişkiye girdiğim çocukla ayrıyım en son reglim kasımın son günlerine doğruydu aralığın 22si gibi ilişki yaşadım ve ilişkiyi yaşadıktan yarım saat sonra ertesi gün hapı içtim Eylül ayında da yine bi tane ertesi gün hapı içmiştim bu yıl iki tane içmiş oldum ertesi günü hapı yüzünden mi reglim gecikti yoksa hamilelik var mı midem yanıyor bi haftadır ve kasımdan beri regl olamadım yaşım daha çok küçük ailemin bilgisi olsa çok üzülür ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?