Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ikinci çizgiyi gördüm canm Allah kucağına almayı nasip etsinHayalet çizgi mi arkadaşlar bu yoksa hamile miyim
Hayalet çizgi değil demi. Reglim yarın dayanamadım yaptimBen ikinci çizgiyi gördüm canm Allah kucağına almayı nasip etsin
Bende gördüm 2. çizgiyiHayalet çizgi mi arkadaşlar bu yoksa hamile miyim
7-8 dk içinde çıktı ay inşallah yaaaBende gördüm 2. çizgiyi
Kaç dakika içinde çıktı
Kan ne zaman vericeksin merak ettim bak şimdi7-8 dk içinde çıktı ay inşallah yaaa
Reglm yarın. Tekrar test yapicam yarın sabah koyulasirsa kan vercem. Devlet hastaneleri acilden giriş yapınca bakiyor mu hcgyeKan ne zaman vericeksin merak ettim bak şimdi
Yok canm maalesef bakmıolar özel bi durum olursa öle bakıolarReglm yarın. Tekrar test yapicam yarın sabah koyulasirsa kan vercem. Devlet hastaneleri acilden giriş yapınca bakiyor mu hcgye
Evet bende gördüm canım belirtin varmiydiHayalet çizgi mi arkadaşlar bu yoksa hamile miyim
Şey dersen midem çok bulanıyo ateş basması var felan de alırlar ben o şikayetle gittim benimkisi gerçekti ama beta aldılar pozitif çikti böyle dersen sıkıntı olmazReglm yarın. Tekrar test yapicam yarın sabah koyulasirsa kan vercem. Devlet hastaneleri acilden giriş yapınca bakiyor mu hcgye
Hayırlı olsun canım benim daha çok yenii 2 günde 1 kan ver 2 katına çıkması lazım o çıkan 26.42 olan değerinin sağlıklı gebelik olup olmadığını beta hcg değerinin yükselmesinden anlaşılır aynı zamanda değerin 2000 lere kadar çıktığında da kadın doğumdan randevu al keseyi görmeye gidersin tekrar hayırlı olsun rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsinArkadaşlar hamileyiiimmm kan verdim reglim yarın. İliski sonrası da 12 gün geçti değerim 26.42 çıktı normal miii
Yaaaa belirtilerin neydi nolur anlat yaHayalet çizgi mi arkadaşlar bu yoksa hamile miyim
Bence gebesiniz inşallah sağlıklı bir bebeğiniz olur bana da dua edinHayalet çizgi mi arkadaşlar bu yoksa hamile miyim