Hamile miyim ? Nasıl anlarım ?

Cansuu70

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2019
18
2
36
28
Bebek sahıbı olmak ıstıyorum bu ay adetım 5 gun gec geldı normalde hıc yasamadıgım bir durumdu hatta kesın hamıleyım dıye dusundum goguslerım acayıp agrıyodu ama tam 6 gun test yapmak uzereyken adet oldum adetım bıttıkten yaklasık 10 gun sonra lekelenmr yasadım buda normalde hıc yasamadıgım bır durumdu yanı akıntı olıyordu ama hıc leke olmuyordu koyu renkte gebelık testı yapmak ıstıyorum ama bır sonrakı adetımı beklıyorum daha once boylr bısey yasayan oldu mu yada bılgısı olan var mı ?

Bir sonraki adet gününüz ne zaman ?
6 gün gecikmeli olduğunuz adetiniz her zamanki gibi miydi ? (Yoğunluğu,miktarı,rengi)

En net doktora ya da sağlık ocağına gidip kan testi yaptırmak. Ama adet olduysanız hamile olduğunuzu sanmıyorum. Adetin miktarı, süresi bazen çevresel etkenlerle değişebilir.

Lekelenmeler yaşıyorsan kistin olabilir, en garantisi kan testi vermek 1-1.5 saate sonuç çıkıyor zaten.

Kadınlar hamile kalmak istediklerinde de adet düzeni şaşabiliyor. Psikolojik olarak değilse kist falan olabilir. Ama lekelenme kanama şeklinde değil de kahve ya da pembe akıntı bulaşma şeklinde olur

Hamile oldugunu sanmam. Psikolojik gibi duruyor. Yinede tam emin olmak adina evde test yapabilirsin. Kan ver derdim fakat malum korona varken gereksiz. Evdeki testte isini görür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…