• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim? Müjde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sxksnsn38

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2025
18
2
1
24
Bakireyim sevişme sırasında üstüme boşaldı bir kaç dakika sonra kontrol ettiğimde özel bölgemde hissettim geri hemen sildim cuma gününden beri göğüslerim normal adet belirtisinden çok ağrıyor 28.gün regl olmam lazımdı regl olmadım korkuyorum HCG testi yaptırmalı mıyım?

Bakireyim sevişme sırasında üstüme boşaldı bir kaç dakika sonra kontrol ettiğimde özel bölgemde hissettim geri hemen sildim cuma gününden beri göğüslerim normal adet belirtisinden çok ağrıyor 28.gün regl olmam lazımdı regl olmadım korkuyorum HCG testi yaptırmalı mıyım?
Yaptır

pazartesi gunu aynı konuyu acmıssın adete daha 10 gunden fazla var demıssın. . ne zaman oldu ılıskı kac gun oldu tam bı tarıhle yazz herseyını

paartesi gunu aynı konuyu acmıssın adete daha 10 gunden fazla var demıssın. . ne zaman oldu ılıskı kac gun oldu tam bı tarıhle yazz herseyını
Gününü yanlış hesaplamışım en son reglimin üzerinden 28 gün geçti ilişki iki hafta önce oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back