Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar bugün çatlatma iğnesinin 13. Günü 11. Günü kan verdim beta 13.9 çıktı 12. Günü de verdim 18.4 çıktı normal teste silik çıkıyor sizce hamile miyim doktor evet dedi ama yine de düşük mü sizce
Merhabalar bugün çatlatma iğnesinin 13. Günü 11. Günü kan verdim beta 13.9 çıktı 12. Günü de verdim 18.4 çıktı normal teste silik çıkıyor sizce hamile miyim doktor evet dedi ama yine de düşük mü sizce
Düşük değil Artarak devam edecek. Daha çok yeni. Sakin kalın tebrik ederim sürekli kan vermeyin. Bence 1 hafta bekleyin. İkinci testte artmış işte kesin hamilesiniz ama sürekli kan vermeyin. Onun yerine içinize sinmiyorsa idrar testi yapın koyuluk gözleyin