Hamile miyim lütfen yardımcı olun ? Hamilelik istemiyorum.

minikpatiler22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2022
74
24
Ya erkek arkadaşım içime boşalmadı ama arka arkaya birkaç kez ilişkiye girince zevk suyundan şüphelendik ilişkiden birkaç saat sonra yani yaklaşık 5-6 saat sonra hap kullandım ve yumurtlama dönemimin bittiği gündü her neyse ilaçtan sonra kanamam oldu ve 2 hafta sonra regl oldum içim rahat etmedi gittim beta hcg yaptırdım ilişkiden tam 20 gün sonra ve <1.20 çıktı buna rağmen hamile olma ihtimalim var mı ? Beta hcg 20 gün sonra kesin sonuç verir mi lütfen yardımcı olun 3 haftadır çok stresliyim psikolojik sıkıntılar çekmeye başladım artık.

Erkek arkadasınız korunabilirdi bu kadar strese gireceksiniz. Kanamanız olmus test yaptırmıssınız daha olabilir mi sizce?

Zevk suyundan hamile kalınsa keske insanlar normal yollardan kalamıyor siz böyle kalacağınızı dusunuyorsunuz.

Ya çok haklısınız ama anlık olarak gelişen aptalca hareketlerden başka bir şey değil bende kendime çok kızıyorum inanın bir daha asla dedim o hap hem benim hormonlarımı hemde bünyemi mahvetti her şeyi geçtim psikolojik olarak 3 haftadır kendimi hamile gibi hissediyorum şu bekar halimle gidip beta hcg testi yaptırdım ailem görse ne derim bilmiyorum ama mental olarak birazcık rahatlamam için yaptırmam gerekiyordu ne deseniz haklısını bu arada.

Canım hamile olman imkansız kanamanız var ve kan sonucunuz negatif. İdrar testleri yanıltabilir ama kan testi yanıltmaz en net sonucu kan verir içiniz rahat olsun. Biz kaç aydir deniyoruz olmuyor kaldı ki zevk suyundan hamile kalinabilsin yani. 20 gün geçmiş kesinlikle olsaydi beta hcg değerin yüksek çıkardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…