- 5 Ocak 2013
- 45
- 0
- Konu Sahibi melikemelis
Merhaba arkadaşlar ben genç bir kızım erkek arkadaşımla sürtünme ilişkisi yaşamıştık bakireyim de hala sürtünürken zevk suyu geldi sadece boşalmayı bnm üstüme yapmadı zevk suyundan gebe kalınabileceğini duydum ben 7 kasımda adet oldum 19-20 kasımda yaşandı bu 2 hafta sonra 4 aralıkta adet oldu ama üstüne görmemi diye telaşa düştüm aslında her zamanki gibi 3 gün sürdü yoğundu tuvaletimi yaparken bile akıyodu ama telaşlandım yine de çünkü gebe kalmak istemiyorum öğrenciyim 15 aralıkta acon marka gebelik testi yaptım 5 dakika sonra çıkan sonuç negatifti 31 aralıkta yine yaptığımda yine negatifti ama ben ilkini akşamüstü diğerinide öğle vakti yaptım günün her saati yapılabileceğini öğrenmiştim ama sizce napmalıyım kan testi yaptırayım mı? bugün ayın 5i adet olmadım henüz ama belirtileri var karnımda gerginlik var belimde ağrı var bir haftadır önce karnım şişmişti şmdi hiçbir şişlik yok ishal oldum.. gebelik belirtiside yaşamadım hiç göğüslerimde şişkinlik yok sızlama yok kusma bulantı halsizlik sık idrara çıkma yok hatta idrar yolu enfeksiyonum var heralde tuvaletim varmış gibi oluyo ama tuvalete gidince çok çok az idrar yapıyorum günlerdir ne olur yardım edin yarın gidip kan testi yptırmayı düşünüyorum ama çok korkuyorum...