hamile miyim lütfen yardım..

melikemelis

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2013
45
0
Merhaba arkadaşlar ben genç bir kızım erkek arkadaşımla sürtünme ilişkisi yaşamıştık bakireyim de hala sürtünürken zevk suyu geldi sadece boşalmayı bnm üstüme yapmadı zevk suyundan gebe kalınabileceğini duydum ben 7 kasımda adet oldum 19-20 kasımda yaşandı bu 2 hafta sonra 4 aralıkta adet oldu ama üstüne görmemi diye telaşa düştüm aslında her zamanki gibi 3 gün sürdü yoğundu tuvaletimi yaparken bile akıyodu ama telaşlandım yine de çünkü gebe kalmak istemiyorum öğrenciyim 15 aralıkta acon marka gebelik testi yaptım 5 dakika sonra çıkan sonuç negatifti 31 aralıkta yine yaptığımda yine negatifti ama ben ilkini akşamüstü diğerinide öğle vakti yaptım günün her saati yapılabileceğini öğrenmiştim ama sizce napmalıyım kan testi yaptırayım mı? bugün ayın 5i adet olmadım henüz ama belirtileri var karnımda gerginlik var belimde ağrı var bir haftadır önce karnım şişmişti şmdi hiçbir şişlik yok ishal oldum.. gebelik belirtiside yaşamadım hiç göğüslerimde şişkinlik yok sızlama yok kusma bulantı halsizlik sık idrara çıkma yok hatta idrar yolu enfeksiyonum var heralde tuvaletim varmış gibi oluyo ama tuvalete gidince çok çok az idrar yapıyorum günlerdir ne olur yardım edin yarın gidip kan testi yptırmayı düşünüyorum ama çok korkuyorum...

Merhaba arkadaşlar ben genç bir kızım erkek arkadaşımla sürtünme ilişkisi yaşamıştık bakireyim de hala sürtünürken zevk suyu geldi sadece boşalmayı bnm üstüme yapmadı zevk suyundan gebe kalınabileceğini duydum ben 7 kasımda adet oldum 19-20 kasımda yaşandı bu 2 hafta sonra 4 aralıkta adet oldu ama üstüne görmemi diye telaşa düştüm aslında her zamanki gibi 3 gün sürdü yoğundu tuvaletimi yaparken bile akıyodu ama telaşlandım yine de çünkü gebe kalmak istemiyorum öğrenciyim 15 aralıkta acon marka gebelik testi yaptım 5 dakika sonra çıkan sonuç negatifti 31 aralıkta yine yaptığımda yine negatifti ama ben ilkini akşamüstü diğerinide öğle vakti yaptım günün her saati yapılabileceğini öğrenmiştim ama sizce napmalıyım kan testi yaptırayım mı? bugün ayın 5i adet olmadım henüz ama belirtileri var karnımda gerginlik var belimde ağrı var bir haftadır önce karnım şişmişti şmdi hiçbir şişlik yok ishal oldum.. gebelik belirtiside yaşamadım hiç göğüslerimde şişkinlik yok sızlama yok kusma bulantı halsizlik sık idrara çıkma yok hatta idrar yolu enfeksiyonum var heralde tuvaletim varmış gibi oluyo ama tuvalete gidince çok çok az idrar yapıyorum günlerdir ne olur yardım edin yarın gidip kan testi yptırmayı düşünüyorum ama çok korkuyorum...

Bende duydum böyle şeyler ama şehir efsanesinden öteye geçemedi benim için. Hiç sürtünme yoluyla gebe kalan görüp duymadım.Veya wcden sperm vakumlayan vajina falan :KK53: bilimsel olarak durum nedir hiç bilmiyorum araştırmışlığım yok. aMA dediğim gibi benim bilgim dahilinde bunlar ''şehir efsanesi'' Psikolojik olarak etkiliyor olmalı sizi. oyüzden belirtiler olarak yorumluyorsunuz bence. 2 defa test yapmışsınız negatif çıkmış.. reglnızın ilk günü elinizde 2 negatif test var regl geçmemiş neden böyle panik oldunuz. sakin olun bir :)

çünkü önceki adet zamanımda gördüğüm üstüne görme ise şu an 8 haftalık gebe olmalıyım hiçbir belirtide yok ama bir an önce varsa bile aldırmam gerek.. cevabınız için teşekkür ederim

arkadaşlar kimse yardım etmeyecek mi... lütfeen

canım benim ne yardımı istiyorsun gözünü seviyim :) kim ne şekilde yardım etsin hayattım sana? tamam sendeki panik geçmeyecek belli git kan testi yaptırda rahatla en güzeli bak sırf senın ıcın nette kucucuk bir araştırma yaptım. sürtünme yoluyla gebe kalınamaz diyor bir doktor. sende keşke baksaydın bir belkı ozaman bukadar panık olmazdın :KK70: :KK53:

herneyse alıntı yapıyorum: Cevap:Sürtünme yoluyla hamile kalmak mümkün değil.Spermlerin rahimde ilerlemesi için ilişkiye girilmesi gerek.Şimdi anladığım kadarıyla erkek arkadasınız sizin üstünüze boşalmadı ve sadece zevk suyunu ile gebelik de mümkün değil.Zevk suyu adı üstünde sperm değil sadece zevk alındığını belirten hormonların yükselmesini sağlayan bir olgu.Bu durumda gebe olacağınız imkansız.Üstelik test de yapmışsınız.Dert etmeyniz.İyi günler.

Son düzenleme:
ben araştırdım internette bazı uzmanlarda zevk suyunda sperm olabileceğini söylüyolar düşük bir ihtimalde olsa bu ihtimalin olduğunu söylüyolar o yüzden tedirgin oldum ben.. teşekkür ederim araştırdığınız için ve cevabınız için yarın kan testi yaptırıcam ama korkuyorum ya pozitif çıkarsa diye

hamile degılsın kuzum!!merak etme!!hamıle kalmak o kadar kolay bısey degıll!!!cok sukur ben ugrasmadım ama!!o zevk suyu dıye tabır ettıgın sıvının ıcınde sperm yokkıı hamıle kalabılesın!!kıı speerm olsa bıle bacaklarından,rahıme gıdecekde,ordan yumurtayla bulusacakta... ooooooo!!merak etmee!!ama bu korkuu yeter sana :))

evet gerçekten çok stres oldum adet zamanımda adette oldum ama şimdi beklediğim adeti olmadım tedirginliği bir türlü üstümden atamadım bir daha böyle bir şey yapmayacağımdan eminim... üstelik bakireym böyle yanlışlıkla bir şey olsun bu yüzden bakireliğimi ameliyatta kaybedeyim istemiyorum:KK43:

Aynı durum bende de olmuştu peki hamilemiymişsin ??

X