Kuruma çizgisini anlaman için su damlat çizgi kaybolur eğer kuruma çizgisi ise ve bugün sabahki hemen çıktıysa olabilir neden olmasınKızlar ben emziren bir anneyim 17 aylik bir oglum var. Bir haftadir sanki yeni dogan çocuğu yanlış emzirmiş de yara olmus gibi goguslerimde cok aci oluyor. Emzirmek resmen eziyet gibi geliyor. Kramplar kasik ağrıları aşırı susama ani duygusallik gibi bazi belirtiler var. adetim normalde duzensiz. 35 gün hesapLayinca 3 günlük falan gecikmem var. Bir hafta kadar once yaptığım testte sonradan bir ikinci cizgi olustu. sonradan oldugu icin kuruma cizgisi olabilecegini düşündüm. Ama u sabah ilk idrarimla yaptığım testte 5 dk icinde yok denilecek kadar silik bir cizgi oldugunu farkettim. Sizce hamile olabilir miyim boyle bir durum yasayan var mi ? Gün icinde testi tekrar etmeli miyim
Daha öncekinde de su damlatmistim ama cizgi hala duruyordu. Ama sonrakiler negatif çıkmıştı. Birkac gun once yaptığım testi atmayi unutmuşum baktim onda da cizgi belirmiş bu sabah tekrar yaptım yok gibi hafif cizgisi var. Simdi tekrar yapsam kesin yine negatif çıkar birkac gündür böyle oluyor anlayamadim gitti halbuki ilk cocukta degil yaniKuruma çizgisini anlaman için su damlat çizgi kaybolur eğer kuruma çizgisi ise ve bugün sabahki hemen çıktıysa olabilir neden olmasın1-2. Gün sonra testi tekrar et koyulaştıysa tebrikler
Testin resmini eklersen daha net yorum yapabiliriz istersen farklı marka ile tekrardan yaparsın testiKızlar ben emziren bir anneyim 17 aylik bir oglum var. Bir haftadir sanki yeni dogan çocuğu yanlış emzirmiş de yara olmus gibi goguslerimde cok aci oluyor. Emzirmek resmen eziyet gibi geliyor. Kramplar kasik ağrıları aşırı susama ani duygusallik gibi bazi belirtiler var. adetim normalde duzensiz. 35 gün hesapLayinca 3 günlük falan gecikmem var. Bir hafta kadar once yaptığım testte sonradan bir ikinci cizgi olustu. sonradan oldugu icin kuruma cizgisi olabilecegini düşündüm. Ama u sabah ilk idrarimla yaptığım testte 5 dk icinde yok denilecek kadar silik bir cizgi oldugunu farkettim. Sizce hamile olabilir miyim boyle bir durum yasayan var mi ? Gün icinde testi tekrar etmeli miyim
Malesef fotoda belli olmuyor canımTestin resmini eklersen daha net yorum yapabiliriz istersen farklı marka ile tekrardan yaparsın testi
sen ekle resmi biz görürüzMalesef fotoda belli olmuyor canım
Farklı marka dene istersen atabilirsin testi görmek isterimDaha öncekinde de su damlatmistim ama cizgi hala duruyordu. Ama sonrakiler negatif çıkmıştı. Birkac gun once yaptığım testi atmayi unutmuşum baktim onda da cizgi belirmiş bu sabah tekrar yaptım yok gibi hafif cizgisi var. Simdi tekrar yapsam kesin yine negatif çıkar birkac gündür böyle oluyor anlayamadim gitti halbuki ilk cocukta degil yani
Sabahki yaptığın testte var gibi canım öncekiler net değil ben hamiş olduğunu dusunuyorum istersen pazartesi bı kan testi yaptır.yada yarın tekrar idrar testi yap.Sabahki testte 5 dakima icinde hayalet cizgi gibi bi cizgi görmüştüm cok hafif yok gibiydi. simdi bu sekilde olmus
Bende labaquick 50 li test aldım bir saat sonra böyle çizgi çıktı bugün adet oldum ilk on dakikadan sonrasını ciddiye almayınSabahki testte 5 dakima icinde hayalet cizgi gibi bi cizgi görmüştüm cok hafif yok gibiydi. simdi bu sekilde olmus
Yarin sabah yine ilk idrarla yapayım diyorum. Eger yine azda olsa cizgim olursa pazartesi kan testine giderim insallahSabahki yaptığın testte var gibi canım öncekiler net değil ben hamiş olduğunu dusunuyorum istersen pazartesi bı kan testi yaptır.yada yarın tekrar idrar testi yap.
Aynen bence de canım.bugun ki test silik bende öyle düşündüm.hersey gönlünce olsunYarin sabah yine ilk idrarla yapayım diyorum. Eger yine azda olsa cizgim olursa pazartesi kan testine giderim insallah
Aminn canim inşallahAynen bence de canım.bugun ki test silik bende öyle düşündüm.hersey gönlünce olsun
bunda var gibi gozukuyor daha cok yeniiiEki Görüntüle 2816302 bu daha once yaptiklarimdan sonradan çıktı cizgi ama yikayinca gitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?