Merhabalar ben yeniyim aranızda benim normalde polikistik overım var ve ilaç kullanıyordum baktım düzene girince ilacı birden kestim zaten çok da düzenli kullanmıyordum en son 9 mayısta adet oldum en son 13 haziran günü sevgilimle sürtünme yoluyla birliktelik oldu ve üstümüzde çamaşır veya kıyafet de yoktu neyse işte bir buçuk ay oldu olmayalı adet 2 temmuz gibi doktora gittim rahimde Bi sıvı olduğunu söyledi ve gebe olabileceğimi söyledi vdeğilsem de hastalığa bağlı kan birikmesi de olabilirmiş her şey kan testine bağlı dedi kan testi yaptırdım beta hcg 0.83 çıktı iyi güzel sevindim doktor da dedi kullandığım elleacnelle yi doğum kontrol bağının adı onu kullan bitir 1 hafta sonra olursun dedi ama sonradan araştırdığımda özellikle bu forumda sonradan artan ya da geç döllenmeyle hamile kalanlar oluyormuş bu mümkün mü acaba ben de kendimde artık hamile belirtileri hissetmeye başladım böyle bişe istemiyorum henüz çünkü karnım sert gibi iştahsızlık belki de strestendir bir de yani düşünün 1 buçuk ay adetim gecikti en son ilişkimin üstünden de 25 gün filan oluyor yani geç döllenme bile olsa çıkar mıydı lütfen yardım edin tecrübelerinizle aşırı stres doluyum geceleri bazen de uyuyamıyorum