Hamile miyim lütfen yardım?

Aleyy000

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2019
32
3
1
29
Arkadaslar daha önce de yazdım ama içimdeki kuşku bir türlü bitmiyor. Vücudumda bana ihanet ediyor sanki. 24 ocakta 7 gun suren adetim oldu ve 1 şubatta prezarvatifle iliskiye girdik. Korunduk benim baktığım kadariyla delinme sızma falan yoktu ama sonrasında 24 şubatta adet oldum ve hayatimda ilk defa 4 gün sürdü. Yaptıgım stresten desek tamam ama vucudumda degisiklikler oluyo göbeğim sisiyor bir sey yesem çok fazla siskinlik oluyor. Göğüslerim de hassasiyet hissediyorum. Hamile kalmam çok çok az bi ihtimal ama sisen karnımı görünce çok fazla endişeleniyorum bu ay da adet olursam artik suphelenmem. Ve bir sey daha kurtajı kac haftaya kadar yaptirabiliriz. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim. İçimdeki endiseyi dinderecek dürüst cevaplar bekliyorum teşekkürler

4 gün çok yoğun olduysa normal adet olduysan sanmıyorum gebelik olacağını mevsim değişimlerinde olabilir kısa adet görme

4 gün çok yoğun olduysa normal adet olduysan sanmıyorum gebelik olacağını mevsim değişimlerinde olabilir kısa adet görme
Şu an hamile olsaydım 1 aydan fazla olucaktı ne gibi belirtiler olabilirdi bilginiz varsa yazınız lütfen

Şu an hamile olsaydım 1 aydan fazla olucaktı ne gibi belirtiler olabilirdi bilginiz varsa yazınız lütfen
Hiç gebeliğim olmadığı için bi fikrim yok ama olsa bile kişiden kişiye değişir en büyük belirti göğüslerde oluyor ama büyüme dolgunluk ve ağrı olur genelde mide yanması ve kabızlık sık görülüyor

Sizin ki tamamen psikolojik arkadaşım.
Oyle karın hemen şişmiyor mesela 11haftalik hamileyim daha yeni yeni başladı kendini gostermeye.
Stresten sindirim sisteminiz yeterli çalışmadığı icin hazmedemiyor sindiremiyorsunuz yediklerinizi bu sebeple şişkinlik yaşıyorsunuz.

Birde anlamadığım madem sonuçlarını kaldıramayacaksınız korkudan öleceksiniz neden eziyet ediyorsunuz kendinize. Size de yazık ailenize de.
Kurtajla ilgili ac netten oku kimseyi de günahına ortak etme!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…