- 30 Mart 2009
- 14.468
- 1
- 64.919
- 1.123
- Konu Sahibi unutkangelin
-
Sanirim maalesef dusuk yasiyorsunuz ama hamile kalabildiginizi ogrendiniz. İmkansiz diyen doktorlara aldiris etmeyin lutfen ve kendinize yeni daha iyi bir dr bulun hemenBana kimse bir şey yazmayacak mı?
Sabah gelen kahverengi kanama yine kesildi.
Kadın Doğuma görün arkadaşım biz burda ne desekte boş inşallah vardırHerkese günaydın.
Dün hiç kanamam olmamasına rağmen bu sabah kalktığımda kanamanın başladığını gördüm.
Yine de gidip kan verdim. Ve sonuç 17,21 geldi.
Çarşamba günü için arkadaşımın tavsiye ettiği bir doktordan randevu aldım.Sanirim maalesef dusuk yasiyorsunuz ama hamile kalabildiginizi ogrendiniz. İmkansiz diyen doktorlara aldiris etmeyin lutfen ve kendinize yeni daha iyi bir dr bulun hemen
Çarşamba günü gideceğim.Kadın Doğuma görün arkadaşım biz burda ne desekte boş inşallah vardır
Olumsuzluklar o güne kadar sizi üzmesin diye demiştim kanama varsa düşüktür Yani geçmiş olsunÇarşamba günü gideceğim.
Konuşmak ve benzer süreçleri yaşamış kişilerin yorum yapması hiç olmazsa yüreğimi soğutuyor diye destek istemiştim, tıbbi tavsiyeyi nereden alacağımı biliyorum. Sağ olun
Yaptırdım ama 15ten 17ye çıkmış iki gün içinde.Bugün kan testi yaptırdınız mi tekrardan belki artmış olabilir degerleriniz
Canim kimyasal yasiyorsun iki gun icinde ikiye katlamasi gerekti değeri nin.
Amam sunu igrenmis oldun. Rabbimyok yerden sanada nasip edecek yavrunu.
Teşekkürler. Ama birkaç zaman daha üzüleceğim. Çünkü varikosel belası ile uğraşıyorken belki bir mucize olur demiştim.Olumsuzluklar o güne kadar sizi üzmesin diye demiştim kanama varsa düşüktür Yani geçmiş olsun
Bilemezsiniz çok yakın arkadaşıma menepoz teşhisi kondu daha öncesinde tüp bebek yaptı olmadı kaç ay sonra kendiliğinden oldu şu an bi oğlu var Rabbim ol derse olur dua edin sadece bizleriyoktan var eden o hiçbirşey ona zor değil inşallah sizede nasip olurTeşekkürler. Ama birkaç zaman daha üzüleceğim. Çünkü varikosel belası ile uğraşıyorken belki bir mucize olur demiştim.
Kısmet değilmiş.
Yaptırdım ama 15ten 17ye çıkmış iki gün içinde.
Kahverengi Kanama sabah geldi 3-5 damla sonra yine kesildi.
Çarşamba neler olduğunu öğreneceğim.
Hayırlısı neyse o olsun inşallah.Hakkınızda hayırlısı . Inşallah sağlıklı bir gebeliktir . Dua etmeyi bırakma rabbim ne derse o olur . Rabbim den ümit kesilmez.
Herkese merhaba.
Kıymetli üyeler fikirlerinize ihtiyacım var.
8 aydan beri bebek sahibi olmaya çalışıyoruz. Ancak eşimde varikosel rahatsızlığı çıktı ve ameliyat olması gerektiği söylendi. Hatta değerleri çok düşük olduğundan ameliyat sonrası ancak tüp bebek ile çocuğunuz olur dendi. Yaz ayında ameliyat olmasına karar vermiştik. Doğal yollardan hamilelik umudum yoktu.
Son adet tarihim 19 şubat idi.
19 martta ise kahverengi birkaç damla kanamam oldu.
20 martta yine 5-6 damla kahverengi kanama.
Özellikle sağ kasığımda iğne batması, aşırı sıcak basması, göğüste hassasiyet ve alt karında yanma kısacası regl belirtilerinin tamamını yaşıyorum.
21 mart yani bu sabah idrar testi yaptım.
Silik bir çizgi belirdi. Hemen kan testi verdim. Beta HCG 15,36 çıktı.
Hep 0 değerleri gördüğüm için bu sonuca çok sevindim, telaşlandım. 3 doktora göründüm.
Hepsinin ortak söylediği eşinizin bu değerleriyle hamile kalamazsınız. Bu sonuç şaşırtıcı ama adet de olabilirsiniz cumartesi yani 2 gün sonra tekrar kan testi yaptırın oldu. 15 değeri çok düşük biz doktorlar için bu değer hamilelik yok hükmündedir dediler.
Bugün (21mart yine) hala az az kahverengi-pembeli kanamam var.
Eğer tutunma kanaması yaşıyorsam Progestan tarzı ilaç vermelerini istedim. Vermediler bekle dediler.
Varikosel ile mücadele ederken ilk kez yüksek sonucu görünce bebeğim tutunsun istedim ama ne olacak bilmiyorum. İğne batması hisleri devam ediyor, az kanama da öyle.
Tecrübeli arkadaşlarım yorumlarınızla yol gösterebilir misiniz?
Çok uzun yazdım affedin.
Şimdiden teşekkür ederim.
[/QUOTE
Doktora gittin mi canım kan verdin mi ne çıktı ? Merak ettim
Öncelikle çok geçmiş olsun canım. Rabbim tez zamanda sana ve tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin. Kafamı kurcalayan şu oldu kimyasalda olsa gebe kalabilmişsin , yumurta döllenmiş ama sağlıklı gelişememiş. Hala imkansız gibi konuşuluyor. Sanırım doktorlar hep en kötü ihtimalden bahsediyor. Kimyasalda olsa gebelik oluşabildiğine göre eşinin durumu bitkisel yollarla düzelebilir diye düşünüyorum açıkçası. Ameliyatdan önce bitkisel tedavi denemeni tavsiye ederim eğer yaşınız 35+ değilse tabi.Herkese merhaba,
Benim başlığımı okuyup da sonucu merak edenler için bilgilendirme yapmak istiyorum.
Bugün doktorumla görüştüm.
Kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim. Eşimin spermiyogram sonuçlarının çok kötü olduğunu söyledi. Yaptıracağım testler şunlar:
Kimyasal gebelik sonucu rahimimin kontrolü için ayrıntılı rahim filmi (adetin bittiği günden itibaren üç gün içinde)
Eşimle birlikte ayrıntılı gen analizi ve karyotip testi
Hem hastahanede test verdim hem de sağlık ocağında ayrıntılı bir kan testi vereceğim.
Eşim yine sperm testi verecek.Progeny kullanacak.
Ben de kilo vermem için glifor ve folik asit için folidoce
Sanırım yolumuz tüp bebeğe doğru gidiyor.
Hakkımızda hayırlısı olsun.
Ben 33 eşim 31 yaşında.Öncelikle çok geçmiş olsun canım. Rabbim tez zamanda sana ve tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin. Kafamı kurcalayan şu oldu kimyasalda olsa gebe kalabilmişsin , yumurta döllenmiş ama sağlıklı gelişememiş. Hala imkansız gibi konuşuluyor. Sanırım doktorlar hep en kötü ihtimalden bahsediyor. Kimyasalda olsa gebelik oluşabildiğine göre eşinin durumu bitkisel yollarla düzelebilir diye düşünüyorum açıkçası. Ameliyatdan önce bitkisel tedavi denemeni tavsiye ederim eğer yaşınız 35+ değilse tabi.
Kuzum bende gebelik yaşıyabildiğin için söyledim zaten. Bence bir kaç ay daha kürlerle dene bişey kaybetmezsin. Ameliyattan sonra sayısı dahada düşenleri biliyorum. Az masraf değil sonuçta maddi manevi fazlasıyla yıpranıyor insan. Önce psikolojik olarak rahatlamanız gerek. Rabbim tez zamanda muradınıza erdirsin inşallahBen 33 eşim 31 yaşında.
Sıkıntı şurada eşimin sperm morfolojisi bozuk, sayı çok çok az ve ileri hız %1-2 değerde. Yani benim yumurta yapısı bozuk spermle birleştiğin düşük yapıyormuşum.
Keçiboynuzu özünü, meyvesini, çakşır otu, ender saraçın sperm artırıcı kürünü, kuru inciri, evicap vitamini yüklüyorum 2 aydır adama ama gittiğim bu ikinci doktor da aynı şeyi söyledi.
Kür ve beslenme takviyesine başlayalı 1,5 ay oldu ve ilk defa kimyasal da olda gebelik geçirdim.
Ben de umutlandım. Belki birkaç aya spermlerde düzelme yaşayabiliriz diye umut veriyorum kendime.
Ayrıca hemen tüp bebeğe yönlendirme acaba para için mi yapılıyor diye de şüpheleniyorum.
Ne bileyim ben de şaşırdım.
Amin inşallahKuzum bende gebelik yaşıyabildiğin için söyledim zaten. Bence bir kaç ay daha kürlerle dene bişey kaybetmezsin. Ameliyattan sonra sayısı dahada düşenleri biliyorum. Az masraf değil sonuçta maddi manevi fazlasıyla yıpranıyor insan. Önce psikolojik olarak rahatlamanız gerek. Rabbim tez zamanda muradınıza erdirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?