Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim? Lütfen yardım. 🙏🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Belki beni umutlandırmamak için böyle konuştular ama keşke karşısındakinin durumuna karşı empati geliştirebilseler.

Kesinlikle katılıyorum sana. Üç doktor da gayet soğuk bir ifade ile konuştular, moralimi bozdular.

Umarım cumartesi bebişimin hcgsi iki katına çıkar

İnşallah...

Dua edip, sabredip bekleyeceğim.

Hiç aldırma onlara. Çocuğu onlar değil Allah veriyo inşallah sağlıkla ilerler ....empati onlar için uzak bir kavram. Kesin dille olmaz demek kimsenin haddine düşmemiş

Stres yapmayıp cumartesiye kadar beklemekten başka yapacak bir şey yok.
Teşekkür ederim.
saglikla devam etsin insallah.
benim ilk kan 18, 2 gun sonraki 95 ti. simdi 18hafta 5gunluk bebegim.
belki gec dollenme yasadiniz. sizin icin tek belirleyici 2 gun sonraki kan degerinizdeki artis . mutlaka ilk kani verdiginiz yerde yine kan verin..48 saat arada olmasina dikkat edin.

Teşekkür ederim.
Siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Merhaba.Oncelikle hayirli olsun.Sonucta 5 in ustunde cikmis.Su an hamilelik var.Bu imkansiz,olamaz diyen doktorlara cok kiziyorum..Allah nasip ederse olur.Neden progestan ilacini vermedi?Baska doktorada mi gitseniz.Ben doktorunuzun yaklasimini begenmedim.Cevremde bir suru arkadadim var.Senin cocugun olmaz denilen.Hepsinin cocugu var.Umudunuzu kesmeyin.Insallah degeriniz artar..Saglikla ilerler.

Merhaba,
Progestan verilmesi için çok erken Cumartesi eğer değerlerinizde yükselme olursa o zaman düşünürüz denildi. Sanırım adetin ilk üç günü kahverengi kanama yaşamam sebebi bunun sonucunda regl olacağımı düşünüyorlar.
Yarın sabah kan testimde yükseliş olursa daha kapsamlı ilgilenecek bir doktora gideceğim.

gebelik testi yapıp bugun koyulaşma var mı bakabilirsin

Ben beta hc 39.6 ile hastaneye gittikten 2 gun sonra ikiye katlamasi gerekirken tamamen 15 e dusmus ve progesteronumda 15 lerden 1.63 e dusmus 1 gecede ve dun gece baslayan hala devam eden bir kanamam var ve malesef bebegimi kaybettim 4+5 te nasip degilmis icimiz rahat hep doktorun yanindaydik sende git kan ver baksinlar elimizden gelen birsey yok insallah senin bebegin yaşar

Herkese günaydın.
Dün hiç kanamam olmamasına rağmen bu sabah kalktığımda kanamanın başladığını gördüm.
Yine de gidip kan verdim. Ve sonuç 17,21 geldi.

Geçmiş olsun. Ama bende de bir bebek gelişmiyor. Kanamam başladı. Test sonucum ise 2 gün sonrası sadece 17,21 olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…