- 21 Mart 2019
- 300
- 236
- 23
- Konu Sahibi unutkangelin
-
Ya bu doktorlar ne cins insanlar
Hamilesin 5'in üstünde var demektir hadi 10 olsun eeee var işte. Bide böyle olamazsın kalamazsın diye kesin konuşuyolarmı iyice sinir oluyorum sanki çocuğu haşa kendileri yaratıyoAllah verince hangi imkansızlık mani olacakmış? Belki çok yeni nerden biliyosun olmadığını... Hamile kalmak için tek 1 sperm yeter. Kasık batması ağrısı göğüs ağrısı falan bunlar hamilelikte olur zaten sadece kanamanın sürekli olmaması lazım az miktarda olup kesilirse adet gelmezse yerleşme kanamasıdır
İnşallah...Belki beni umutlandırmamak için böyle konuştular ama keşke karşısındakinin durumuna karşı empati geliştirebilseler.
Kesinlikle katılıyorum sana. Üç doktor da gayet soğuk bir ifade ile konuştular, moralimi bozdular.
Umarım cumartesi bebişimin hcgsi iki katına çıkar
Dua edip, sabredip bekleyeceğim.5ten buyuk olduğunda gebelik var diyorlar ama dediğim gibi sabredip c.tesiyi beklemen lazim. Ben regliye 1 kala 43 çıkmıştı benimkide çok düşüktü yani değerler kişiden kişiye değişiyor onemli olan 2 günde 2ye katlaması sen şu an buna odaklan canim.
Belki beni umutlandırmamak için böyle konuştular ama keşke karşısındakinin durumuna karşı empati geliştirebilseler.
Kesinlikle katılıyorum sana. Üç doktor da gayet soğuk bir ifade ile konuştular, moralimi bozdular.
Umarım cumartesi bebişimin hcgsi iki katına çıkar
saglikla devam etsin insallah.Stres yapmayıp cumartesiye kadar beklemekten başka yapacak bir şey yok.
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.saglikla devam etsin insallah.
benim ilk kan 18, 2 gun sonraki 95 ti. simdi 18hafta 5gunluk bebegim.
belki gec dollenme yasadiniz. sizin icin tek belirleyici 2 gun sonraki kan degerinizdeki artis. mutlaka ilk kani verdiginiz yerde yine kan verin..48 saat arada olmasina dikkat edin.
Hiç aldırma onlara. Çocuğu onlar değil Allah veriyoinşallah sağlıkla ilerler ....empati onlar için uzak bir kavram. Kesin dille olmaz demek kimsenin haddine düşmemiş
[/QUOTE
Haklısınız.
Allah büyüktür
Ovulayon testi yaptım.Hepinize tekrar teşekkür ederim.
Cumartesi kan testimi aldığımda sonucumu sizlerle paylaşacağım.
Dualarınızı bekliyorum.
Arkadaşım rica etsem kendine ayrı bir başlık Açar mısın? Senin de kendi durumunu ve cevaplarını takibin kolaylaşır.Ovulayon testi yaptım.
Merhaba.Oncelikle hayirli olsun.Sonucta 5 in ustunde cikmis.Su an hamilelik var.Bu imkansiz,olamaz diyen doktorlara cok kiziyorum..Allah nasip ederse olur.Neden progestan ilacini vermedi?Baska doktorada mi gitseniz.Ben doktorunuzun yaklasimini begenmedim.Cevremde bir suru arkadadim var.Senin cocugun olmaz denilen.Hepsinin cocugu var.Umudunuzu kesmeyin.Insallah degeriniz artar..Saglikla ilerler.
gebelik testi yapıp bugun koyulaşma var mı bakabilirsinMerhaba,
Progestan verilmesi için çok erken Cumartesi eğer değerlerinizde yükselme olursa o zaman düşünürüz denildi. Sanırım adetin ilk üç günü kahverengi kanama yaşamam sebebi bunun sonucunda regl olacağımı düşünüyorlar.
Yarın sabah kan testimde yükseliş olursa daha kapsamlı ilgilenecek bir doktora gideceğim.
Yarın sabah deneyeceğim.gebelik testi yapıp bugun koyulaşma var mı bakabilirsin
Herkese merhaba.
Kıymetli üyeler fikirlerinize ihtiyacım var.
8 aydan beri bebek sahibi olmaya çalışıyoruz. Ancak eşimde varikosel rahatsızlığı çıktı ve ameliyat olması gerektiği söylendi. Hatta değerleri çok düşük olduğundan ameliyat sonrası ancak tüp bebek ile çocuğunuz olur dendi. Yaz ayında ameliyat olmasına karar vermiştik. Doğal yollardan hamilelik umudum yoktu.
Son adet tarihim 19 şubat idi.
19 martta ise kahverengi birkaç damla kanamam oldu.
20 martta yine 5-6 damla kahverengi kanama.
Özellikle sağ kasığımda iğne batması, aşırı sıcak basması, göğüste hassasiyet ve alt karında yanma kısacası regl belirtilerinin tamamını yaşıyorum.
21 mart yani bu sabah idrar testi yaptım.
Silik bir çizgi belirdi. Hemen kan testi verdim. Beta HCG 15,36 çıktı.
Hep 0 değerleri gördüğüm için bu sonuca çok sevindim, telaşlandım. 3 doktora göründüm.
Hepsinin ortak söylediği eşinizin bu değerleriyle hamile kalamazsınız. Bu sonuç şaşırtıcı ama adet de olabilirsiniz cumartesi yani 2 gün sonra tekrar kan testi yaptırın oldu. 15 değeri çok düşük biz doktorlar için bu değer hamilelik yok hükmündedir dediler.
Bugün (21mart yine) hala az az kahverengi-pembeli kanamam var.
Eğer tutunma kanaması yaşıyorsam Progestan tarzı ilaç vermelerini istedim. Vermediler bekle dediler.
Varikosel ile mücadele ederken ilk kez yüksek sonucu görünce bebeğim tutunsun istedim ama ne olacak bilmiyorum. İğne batması hisleri devam ediyor, az kanama da öyle.
Tecrübeli arkadaşlarım yorumlarınızla yol gösterebilir misiniz?
Çok uzun yazdım affedin.
Şimdiden teşekkür ederim.
Herkese merhaba.
Kıymetli üyeler fikirlerinize ihtiyacım var.
8 aydan beri bebek sahibi olmaya çalışıyoruz. Ancak eşimde varikosel rahatsızlığı çıktı ve ameliyat olması gerektiği söylendi. Hatta değerleri çok düşük olduğundan ameliyat sonrası ancak tüp bebek ile çocuğunuz olur dendi. Yaz ayında ameliyat olmasına karar vermiştik. Doğal yollardan hamilelik umudum yoktu.
Son adet tarihim 19 şubat idi.
19 martta ise kahverengi birkaç damla kanamam oldu.
20 martta yine 5-6 damla kahverengi kanama.
Özellikle sağ kasığımda iğne batması, aşırı sıcak basması, göğüste hassasiyet ve alt karında yanma kısacası regl belirtilerinin tamamını yaşıyorum.
21 mart yani bu sabah idrar testi yaptım.
Silik bir çizgi belirdi. Hemen kan testi verdim. Beta HCG 15,36 çıktı.
Hep 0 değerleri gördüğüm için bu sonuca çok sevindim, telaşlandım. 3 doktora göründüm.
Hepsinin ortak söylediği eşinizin bu değerleriyle hamile kalamazsınız. Bu sonuç şaşırtıcı ama adet de olabilirsiniz cumartesi yani 2 gün sonra tekrar kan testi yaptırın oldu. 15 değeri çok düşük biz doktorlar için bu değer hamilelik yok hükmündedir dediler.
Bugün (21mart yine) hala az az kahverengi-pembeli kanamam var.
Eğer tutunma kanaması yaşıyorsam Progestan tarzı ilaç vermelerini istedim. Vermediler bekle dediler.
Varikosel ile mücadele ederken ilk kez yüksek sonucu görünce bebeğim tutunsun istedim ama ne olacak bilmiyorum. İğne batması hisleri devam ediyor, az kanama da öyle.
Tecrübeli arkadaşlarım yorumlarınızla yol gösterebilir misiniz?
Çok uzun yazdım affedin.
Şimdiden teşekkür ederim.
Geçmiş olsun. Ama bende de bir bebek gelişmiyor. Kanamam başladı. Test sonucum ise 2 gün sonrası sadece 17,21 olmuş.Ben beta hc 39.6 ile hastaneye gittikten 2 gun sonra ikiye katlamasi gerekirken tamamen 15 e dusmus ve progesteronumda 15 lerden 1.63 e dusmus 1 gecede ve dun gece baslayan hala devam eden bir kanamam var ve malesef bebegimi kaybettim 4+5 te nasip degilmis icimiz rahat hep doktorun yanindaydik sende git kan ver baksinlar elimizden gelen birsey yok insallah senin bebegin yaşar
Bana kimse bir şey yazmayacak mı?Herkese günaydın.
Dün hiç kanamam olmamasına rağmen bu sabah kalktığımda kanamanın başladığını gördüm.
Yine de gidip kan verdim. Ve sonuç 17,21 geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?