Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba ben 25 Kasım pazartesi günü mide bulantısı sık idrar ve fenalaşma şikayetiyle hastaneye gittim beta hcg baktıklarında 1.20 çıktı ama benim normalde 0 küsüratların üstüne çıkmazdı bugün dayanamadım bir gariplik var çünkü hissediyorum negatif çıkar diye hiç beklentisiz soru işaretlerim gitmesi için test yaptım pozitif çıktı sizce hamile miyim ne yapmam lazım dumur oldum kaldım böyle
bu ay reglim normalde 7 gün sürmesine rağmen 2 gün sürdü ve gelecek reglime 17 gün var ama bu sonuçlarla bebek varsa büyük olamaz gibi çok karmakarışığım
merhaba ben 25 Kasım pazartesi günü mide bulantısı sık idrar ve fenalaşma şikayetiyle hastaneye gittim beta hcg baktıklarında 1.20 çıktı ama benim normalde 0 küsüratların üstüne çıkmazdı bugün dayanamadım bir gariplik var çünkü hissediyorum negatif çıkar diye hiç beklentisiz soru işaretlerim gitmesi için test yaptım pozitif çıktı sizce hamile miyim ne yapmam lazım dumur oldum kaldım böyle
Kan testiniz negatif ama idrar testi açık pozitif görünüyor hemen zaman kaybetmeden doktora gidin. Muhtemelen hamile değilsiniz çünkü kan idrara göre daha net sonuç verir ama idrarın pozitif çıkması normal değil
Kan testiniz negatif ama idrar testi açık pozitif görünüyor hemen zaman kaybetmeden doktora gidin. Muhtemelen hamile değilsiniz çünkü kan idrara göre daha net sonuç verir ama idrarın pozitif çıkması normal değil
Geç döllenme olsa bile kanda çıkmayıp da idrarda çıkması pek mümkün değil. Kan kesin sonuç verir çünkü. Başka sebeplerle de idrar testi pozitif çıkmış olabilir o sebeple doktorunuzla görüşmenizi öneririm