Hamile miyim lütfen yardım edin

Milkyshinee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2022
144
-23
21
Ben haziranın 14 ünde regl oldum hemen primolot kullandım kesildi ve 17 sinde korunmalı bi ilişki yaşadım 24 ünde ilaci kullanmayı bıraktım ve 25 inde regl oldum bugün 4. Gün normalde 6 gün sürerdi ama kesildi 4 5 saat sonra yine geldi ve şuanda yine kesildi kahverengiye döndü gebelik midir ilk ilişkiden midir bide primolotu arada bıraktım kanama oldu kullandim yine kesildi hormanlarla oynandığı icinde mi reglimde böyle bir şey oldu anlamış degilim yardimci olurmusjnuz

Ben haziranın 14 ünde regl oldum hemen primolot kullandım kesildi ve 17 sinde korunmalı bi ilişki yaşadım 24 ünde ilaci kullanmayı bıraktım ve 25 inde regl oldum bugün 4. Gün normalde 6 gün sürerdi ama kesildi 4 5 saat sonra yine geldi ve şuanda yine kesildi kahverengiye döndü gebelik midir ilk ilişkiden midir bide primolotu arada bıraktım kanama oldu kullandim yine kesildi hormanlarla oynandığı icinde mi reglimde böyle bir şey oldu anlamış degilim yardimci olurmusjnuz
Sen her kanama geldiginde surekli ilac icmissin hamile değilsin o ilaclari kullanmayi birak yoksa baska hastalik yaptirirsin

Sen her kanama geldiginde surekli ilac icmissin hamile değilsin o ilaclari kullanmayi birak yoksa baska hastalik yaptirirsin
Primolotu 10 gün kullandım bi gün kullanmayı unuttum regk geldi geri attım kesildi 10 gunden fazla kullanmadim gündr 3 tane atıyoshn

Aynı başlıkta daha ne kadar konu açacaksınız?

Karnımın içinde gaz da var gibi bilmiyorum ki ilk defa basıma geliyi adet düzenleiyi kür yapıp kulllansam mı acaba
Bende suan 44 gundur adet olmadim olmasi icin bisey yapma kendinden olsun benim gibi cok uzun sure geciktiyse doktora gitmelisin gaz hapin etkisi de olabilir bir de o hap 10 gunde. Fazla kullanilmamasi gerekiyor ondan bende de vardi

X