- 29 Şubat 2020
- 66
- 14
- 3
- 28
- Konu Sahibi Ecrin nisaa
-
Kanda vermek istemiyorum simdiilik belki yoktur 15 gun once ağır kesice serum vurmustum diyorum belki ondandir5 gün geciktiyse bariz bir çizgi olmalıydı.Ama geç döllenme diye bir şey varmış. Eğer öyleyse kanda netlestirebilirsiniz ancak.
Evet iste test yaptim birbsey gormedim sonra oraya bıraktım 2 saat sonra gittim baktım böyle hafif pembemsi olmuş zaten fotoğrafta gördüğünüz gibi ama o penbe tek cizgi degil biraz kalin cizgi sizde gore biliyonuz mu acabaGrç döllenme olabilir arkadaşım henüz çok yeniyse böyle olabilir test kuruyunca çizgi pembeye dönmüşse vardır ama bi pembelik var
Kuruma çizgisidir bu kadar geç çıkan.Evet iste test yaptim birbsey gormedim sonra oraya bıraktım 2 saat sonra gittim baktım böyle hafif pembemsi olmuş zaten fotoğrafta gördüğünüz gibi ama o penbe tek cizgi degil biraz kalin cizgi sizde gore biliyonuz mu acaba
Evet görüyorum canım farklı marka bi testle de yapsanEvet iste test yaptim birbsey gormedim sonra oraya bıraktım 2 saat sonra gittim baktım böyle hafif pembemsi olmuş zaten fotoğrafta gördüğünüz gibi ama o penbe tek cizgi degil biraz kalin cizgi sizde gore biliyonuz mu acaba
Yani gebe mi oluyorKuruma çizgisidir bu kadar geç çıkan.
1 hafta daha mi beklesem acabaEvet görüyorum canım farklı marka bi testle de yapsan
Maalesef sanmıyorum.Yani gebe mi oluyor
Aaa gercekten miMaalesef sanmıyorum.
5 gun gecikmiş zaten cnmYok gibi sanki 5 günde olsa belli olması lazımdı. Adete bir gün kala tekrar yap bence
Ay pardon ya5 gun gecikmiş zaten cnm
Ay pardon ya
O zaman yoktur arkadaşım bidahaki aya inş.
Hayirlisi insallah cnm bakalim
Artık tam umutsuz olmaya başladimKuzum 5 gün geçmiş, olsaydı epey net bir çizgi çıkardı
Bugun 6 ci gunum ve hala olmadim belki gec donenme olmuş ben birbara doktor gitim dedibyumurtlarin gec catliyor kalin biraz dediArtık tam umutsuz olmaya başladim
Gebelikte kullanılan vitaminlerden almayı ihmal etme, öncesinde ve sonrasında da almak çok faydalı canım. Sen kafana takma zamanı gelince olacakArtık tam umutsuz olmaya başladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?