• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim lütfen yardım edin

Dilaraakozgur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2019
10
3
1
Regl düzensiz biriydim. Dogum kontrol hapıyla yeni döngüm her ayın 15’i idi. Nisanlımla 19 Ekimde iliskiye girdik (prezervatif yırtıldı,ama bosalma olmadi) 15 Kasımda 7 gün her zamanki gibi regl oldum. Tekrardan ilişki yaşanmadı. Bu ay regl olmadım. Kan da veremiyorum , her sey kayit altina tutuldugu icin. Hamile olabilir miyim ? Mevsim değisikliği,stres diyen de var cevremden.

İlişkiden 2 ay sonra döllenme hiç duymadım. Eğer hamileyseniz de nişanlınıza helal olsun derim

İlişki yaşanmadıysa nasıl kalcaksınız. Allah spermsiz bebek dogurma yetenegini hz. Meryeme vermiştir biz insanlarda öyle bi yetenek yok

Çevremdeki bazı kişiler o regl kanaması değildir ki diyorlar , korktum. Bana da saçma geliyor ben de sizin düsündüklerinizi düşünüyorum. 7-8 gün civarı kanama olsun sonra da hamile vs kal hani allah korusun öyle bir şey varsa da mucize bebek falan😂😂😂😂

Kimisi yerleşme kanaması diyip moralimi alt üst ettiler çevremden. İlişki sonrası regl olup diğer ay olmamak süphelendirdi tecrübeli birisi de değilim , illa takıntı olacak ya 🤦🏼‍♀️
Hayır hayır içinizi rahat tutun regl olduktan sonra ilişki olmamış nasıl hamile olasınız. Yerleşme kanaması regl gibi olmuyor akıntının renkli olanı gibi düşünün. Tamamen mevsimsel benim de 4 gün geçti hamileyim sanmıştım meğer değilmişim

İçimi rahatlattınız gerçekten çok teşekkür ederim ya. Sivilcelerim de bir anda coştu resmen. Test almaya , doktora gitmeye korkar hale gelmistim. Bu ay da gelmezse artık doktora gideyim en iyisi gönül rahatlığıyla tekrardan cok tesekkür ederim :)

Çevremdeki bazı kişiler o regl kanaması değildir ki diyorlar , korktum. Bana da saçma geliyor ben de sizin düsündüklerinizi düşünüyorum. 7-8 gün civarı kanama olsun sonra da hamile vs kal hani allah korusun öyle bir şey varsa da mucize bebek falan😂😂😂😂
Canim olursada gercekten aldirmazsn mucize bebegi :) birşey yoktur rahat olun

Yaaa vurun beni öldürün :KK70: :KK70:
Şu köşeye gideyim de iyicene güleyimmm 😂
İliski yok hamilemiyim dioo:KK70::KK70:
Ya nerelere gidemm bennn😂

İlişkisinden sonra kanama yasayıp hamile kalanlarda var komik ne var ? Yerleşme kanaması oldugunu dusunuyordum. Meğer değilmiş? Birisi yardımcı oldu ?

İçimi rahatlattınız gerçekten çok teşekkür ederim ya. Sivilcelerim de bir anda coştu resmen. Test almaya , doktora gitmeye korkar hale gelmistim. Bu ay da gelmezse artık doktora gideyim en iyisi gönül rahatlığıyla tekrardan cok tesekkür ederim :)
Ne demek rica ederim 😉

Kimisi yerleşme kanaması diyip moralimi alt üst ettiler çevremden. İlişki sonrası regl olup diğer ay olmamak süphelendirdi tecrübeli birisi de değilim , illa takıntı olacak ya 🤦🏼‍♀️
Regl olmadan 5 gün önce hamile kaldım üstüne 7 gün normal regl oldum :) bir sonra ki regl zamanından 6 gün önce hamile kaldığımı öğrendim. 4 haftalikti. Neden olmasın ki bir ablam var o da 3 çocuğunu da 4 aylık öğrendi çünkü her ay düzenli regl oluyordu.

Kızlar merhabalar bende gebelik bekliyorum adetime 4 gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama geçen hafta wcye çıkamıyodum kahve leke gelmişti iki gün sonra inanıllmaz kasık ağrım var bugünde adet ağrısı gibi karnım ağrıyo ve kasık ağrım var halsizlik hafif baş dönmesi de var ama negatif çıktı belirti olabilirmi erken gebelik testi yaptım ama adetime 4 gün var belli olurmu hemen

Regl olmadan 5 gün önce hamile kaldım üstüne 7 gün normal regl oldum :) bir sonra ki regl zamanından 6 gün önce hamile kaldığımı öğrendim. 4 haftalikti. Neden olmasın ki bir ablam var o da 3 çocuğunu da 4 aylık öğrendi çünkü her ay düzenli regl oluyordu.

İnşallah ben değilimdir :) Teşekkür ederim cevabınız için , bugün test alacağım :)

Kızlar merhabalar bende gebelik bekliyorum adetime 4 gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama geçen hafta wcye çıkamıyodum kahve leke gelmişti iki gün sonra inanıllmaz kasık ağrım var bugünde adet ağrısı gibi karnım ağrıyo ve kasık ağrım var halsizlik hafif baş dönmesi de var ama negatif çıktı belirti olabilirmi erken gebelik testi yaptım ama adetime 4 gün var belli olurmu hemen
Merhaba son durumunuz nedir ben bugun alacağim

Back