- 8 Ocak 2015
- 63
- 32
- 38
- Konu Sahibi sutlucikolata
-
Muhtemelen hamile olmanız yüksek yerleşme kanaması gibi geldi..
Yumurtlama gününe kadar bilip, o hapın ne işe yaradığı konusundaki bilgisizlik korkunç ayrıca
hamile olma ihtimalin yüksek.adı üstünde ertesi gün hapı nasıl 1 ay koruyacağını düşünebildiniz ki hayret? keşke prospektüsünü okusaydınız
Su herlesme kanamasini da bir tek ben anlamadim yasamadim. Adet oliyor da olabilirsiniz. Ella adeti geciktirebiliyor ya da duzensizlige neden olabiliyor
adetin 1 hafta geciktiği halde idrar testi negatif çıktıysa belki de adetin gecikmiştir sen yine de kan testi yaptır garanti olsun.başka idrar testi var mı elinde tekrarlayabileceğin 1 tane mi yaptın?
Büyük ihtimal olablr canım hem adetin geçmiş hemde yerleşme kanaması gelmiş. Offff ne üzülüyosun ya biz yıllardır bekkiyoruz burda bi ton kadınla beraber aç kollarını dua et şükür allahım diye.Arkadaşlar ablalarr
ben eşimle korunmasız ilişkiye girdim ertesi gün hapı ella aldık. Bir ay koruyor diye düşünüp sonraki 1 hafta daha korunmadık. Meger bu hap sadece bi onceki ilişkiyi koruyormuş. Yumurtlama dönemimde de korunmamışız. Şimdi adetim 1 haftadır gecikiyor. Dün gece önce kahverengi bi leke sonrada pembe kan geldi pedimin ortasını kaplanmış şekilde 2 gündür kan filan yok sizce o Yerleşme kanaması denen şey olabilir mi doktora gidemiyorum şuan ben hamile miyim yardım edinn(
Hayır hayır lütfen yanlış anlaşılmasın asla üzülmüyorum hatta korkuyorum da adet olucam diye sadece stres beni biraz yoruyorBüyük ihtimal olablr canım hem adetin geçmiş hemde yerleşme kanaması gelmiş. Offff ne üzülüyosun ya biz yıllardır bekkiyoruz burda bi ton kadınla beraber aç kollarını dua et şükür allahım diye.
Testin negatif çıkmış. Belkide ilaç adet gecikmesi yaptı canım bekle ve görelimHayır hayır lütfen yanlış anlaşılmasın asla üzülmüyorum hatta korkuyorum da adet olucam diye sadece stres beni biraz yoruyor
Narlevo sadece 72 saat koruma saglar. Hem evlisin burda bu kadar korkacak bisey yok bence!Bi
Bir önceki norlevo isimli ertesi gün hapı 1 aylık koruma yapıyormuş eczacı eşime böyle söylemiş bu hapında aynı görevi gördüğünü söylemiş
Inşallah hersey gonlunce olur tatlim sikinti yapmaYa evet kan testi yaptırınca öğrenicem gerçekten çok yıpratıyor bu stresli süreç
Inşallah hersey gonlunce olur tatlim sikinti yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?