• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile miyim lütfen yardım edin yaşım küçük bana noluyor bilmiyorum :((

sutlucikolata

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
63
32
38
Arkadaşlar ablalarr
ben eşimle korunmasız ilişkiye girdim ertesi gün hapı ella aldık. Bir ay koruyor diye düşünüp sonraki 1 hafta daha korunmadık. Meger bu hap sadece bi onceki ilişkiyi koruyormuş. Yumurtlama dönemimde de korunmamışız. Şimdi adetim 1 haftadır gecikiyor. Dün gece önce kahverengi bi leke sonrada pembe kan geldi pedimin ortasını kaplanmış şekilde 2 gündür kan filan yok sizce o Yerleşme kanaması denen şey olabilir mi doktora gidemiyorum şuan ben hamile miyim yardım edinn :((

hamile olma ihtimalin yüksek.adı üstünde ertesi gün hapı nasıl 1 ay koruyacağını düşünebildiniz ki hayret? keşke prospektüsünü okusaydınız

Muhtemelen hamile olmanız yüksek yerleşme kanaması gibi geldi..

Yumurtlama gününe kadar bilip, o hapın ne işe yaradığı konusundaki bilgisizlik korkunç ayrıca:KK14:

Bu hapın 1 ay koruduğunu biliyorduk yani etrafımdakiler de öyle söylemişti ta ki bi sitede doktora soran kadar :/ neyse cevabınız için teşekkür ederim

Bi
hamile olma ihtimalin yüksek.adı üstünde ertesi gün hapı nasıl 1 ay koruyacağını düşünebildiniz ki hayret? keşke prospektüsünü okusaydınız

Bir önceki norlevo isimli ertesi gün hapı 1 aylık koruma yapıyormuş eczacı eşime böyle söylemiş bu hapında aynı görevi gördüğünü söylemiş

Buyuk bir ihtimalle hamilesiniz
Adi ustunde ertesi gun hapi bir onceki iliskiyi koruyor sadece

Su herlesme kanamasini da bir tek ben anlamadim yasamadim. Adet oliyor da olabilirsiniz. Ella adeti geciktirebiliyor ya da duzensizlige neden olabiliyor

adetin 1 hafta geciktiği halde idrar testi negatif çıktıysa belki de adetin gecikmiştir sen yine de kan testi yaptır garanti olsun.başka idrar testi var mı elinde tekrarlayabileceğin 1 tane mi yaptın?

adetin 1 hafta geciktiği halde idrar testi negatif çıktıysa belki de adetin gecikmiştir sen yine de kan testi yaptır garanti olsun.başka idrar testi var mı elinde tekrarlayabileceğin 1 tane mi yaptın?

Evet sadece bir tane yaptım elimde suan yok en yakın zamanda kan testi yaptırcam kan gelmezse eğer

Arkadaşlar ablalarr
ben eşimle korunmasız ilişkiye girdim ertesi gün hapı ella aldık. Bir ay koruyor diye düşünüp sonraki 1 hafta daha korunmadık. Meger bu hap sadece bi onceki ilişkiyi koruyormuş. Yumurtlama dönemimde de korunmamışız. Şimdi adetim 1 haftadır gecikiyor. Dün gece önce kahverengi bi leke sonrada pembe kan geldi pedimin ortasını kaplanmış şekilde 2 gündür kan filan yok sizce o Yerleşme kanaması denen şey olabilir mi doktora gidemiyorum şuan ben hamile miyim yardım edinn :KK43:(
Büyük ihtimal olablr canım hem adetin geçmiş hemde yerleşme kanaması gelmiş. Offff ne üzülüyosun ya biz yıllardır bekkiyoruz burda bi ton kadınla beraber aç kollarını dua et şükür allahım diye.

Ertesi gun hapi gecikme yapabiliyor.
Ayrica stres de gecikme yapar.
Iliskinin uzerinden 15 gun gecince idrarda cikmasi lazim.

Büyük ihtimal olablr canım hem adetin geçmiş hemde yerleşme kanaması gelmiş. Offff ne üzülüyosun ya biz yıllardır bekkiyoruz burda bi ton kadınla beraber aç kollarını dua et şükür allahım diye.
Hayır hayır lütfen yanlış anlaşılmasın asla üzülmüyorum hatta korkuyorum da adet olucam diye sadece stres beni biraz yoruyor

Hayır hayır lütfen yanlış anlaşılmasın asla üzülmüyorum hatta korkuyorum da adet olucam diye sadece stres beni biraz yoruyor
Testin negatif çıkmış. Belkide ilaç adet gecikmesi yaptı canım bekle ve görelim

Hayırlısı olsun o zaman...bu bebek meselesi gerçekten ilginç Rabbimin işi işte kimine beklemediği bi an geliveriyo, kimisi yıllarca istiyo olmuyo..Nasip,kısmet,hayırlısı diyelim...

Bi

Bir önceki norlevo isimli ertesi gün hapı 1 aylık koruma yapıyormuş eczacı eşime böyle söylemiş bu hapında aynı görevi gördüğünü söylemiş
Narlevo sadece 72 saat koruma saglar. Hem evlisin burda bu kadar korkacak bisey yok bence!

Back