hamile miyim lütfen okuyun yardım ediinnnn

yaprak007

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
merhaba erkek arkadaşımla 18 eylülde sürtünme yoluyla bi ilişki yaşadık ama sadece zevk suyu vardı ve vajinama boşalma durumu falan olmadı ama yine de daha sonra yaptığım araştırmada zevk suyu ile de hamile kalınabildiğini gördüm ve çok korktum adet günümü beklemeye başladım adetim hep ayın ilk haftası geliyor normal zamaninda geldi rahatladım ama erken bitti. 2 gün normal adetmiş gibi yoğun bi kanama oldu rengi falan normaldi 3. gün de ise lekelenme şeklinde oldu 4. ve 5. gün de oldu bu lekelenme. normalde de adetim 5 gün sürüyordu ama böyle olunca koktum ama ilk gün ve 2. gün çok ağrım olduğu için ağrı kesici kullandim hiç kullanmamıştım daha önce çünkü çok ağrılı olmuyordu normalde ağrı kesici de kesmiş olabilir diye düşündüm ama bir kaç gündür mide bulantım var. ben üstüne görmüş olmaktan korkuyorum sizin fikriniz ne acaba lütfen yardım edin çok endişeliyim?

Bir gebelik testi al eczaneden imkansız bişey anlattığın şekilde gebe kalmak ama için rahat etsin

Yaşadığın şeyin anormalliğine rağmen normalmiş gibi sorduğun sorudandır adetin olmuş neyin peşindesin işte. Sonra da karşınıza çıkan kişilere hiç bir şey yaşamadım dersiniz. Hayır ne yapıyorsan yaparsın ama hiç bir şey olmamış gibi açılan bu konulara hep karşıyım. Ne hale geldik.

Ne sürtünüp hamile kalıyorsunuz,bari zevkine varaydınız..

Bişeyi yapıyorsan tam yap,öyle pişman ol..

Kız olursa kıvılcım..erkek olursa ateş olsun adları..

ya çok afedersınız sözüm asla sıze degılde kokunuzu okuyunca aklıma geldı yazmak ıstedım annem bıze öğüt verırken hep derdıkı ozamanlar bole durumlar uluorta pek konuşulmazdı bıle ayıplarlardı bır bok yıyorlar sonra tırımtırım gezenıyorlar sakın kızım sakın aman deyım derdı. zor durum gebe olmasanız bıle psıkolojınız nelere gebedir sımdı kımbılır. ayrıca bok açıkça yazdım cunkı konunuzda gecenlerın yanında hafıf olduğunu duşundum . kusuruma bakmayın lütfen .

buraya gelip bi sorunumu paylaşıp yardım istiyorum, beni yargılamak size düşmez ne yaşadığım zaten sizi hiç ama hiç ilgilendirmez rica ediyorum sadece yardım edecekseniz yazın. teşekkürler.

Bir gebelik testi al eczaneden imkansız bişey anlattığın şekilde gebe kalmak ama için rahat etsin
ben de öyle düşünüyorum tavsiye ettiğiniz bi gebelik testi var mı? internetten fortel ultra hassas gebelik testini sipariş etmeyi düşünüyorum? cevabınız için teşekkür ederim. mutlu kalın.

buraya gelip bi sorunumu paylaşıp yardım istiyorum, beni yargılamak size düşmez ne yaşadığım zaten sizi hiç ama hiç ilgilendirmez rica ediyorum sadece yardım edecekseniz yazın. teşekkürler.
hıhı ilgilendirmesini istemdiğin şeyleri herkese açık bi şekilde ünlü bi forumda paylaşma şekerim. Hayat yolunda başarılar.

surtune surtune yanginlar cikacak sonunda. ben kimseye bisi yasa ya da yasama demedim demem de bana dusmez ama en cok kizdiim konu madem bu kadar seyi yapiosun ya nasi hamile kalinir onu ogrenin ya da korunma yontemlerini. ac oku burda belki binlerce senin gibi konu var surtunduk zevk suyu bosaldi bosalmadi yok bacagima geldi yok gobeime deydi de hamile kalir miyim??? KALMAZSIN ARKADAS HAMILE KALMAK O KADAR KOLAY DIIL daha ne kadar kisi su cumleyi kurmak zorunda kalacak su forumda merak ediorm!!!

Mrb arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım bişey soracam sizlere.Ben adetimden iki gün önce ilişkiye girdim ve normalde adet olmam gerekirken bunlar oldu; midem de azda olsa yanmalar oldu,kusmam geliyor ancak kusamıyorum,. iştahım açıldı, sol kasıgımda az da olsa agrı var, sık sık idrare çıkmaya başladım bide gaz da oluyor normalde bu kadar çok olmazdı gaz ve idrar bu hafta çok oldu yani, bu 3 günden beride yüz üstü ve sol tarafıma yatamıyorum hafif ağrıyor kasıgım, bel agrısıda sıklıkla oluyor,akıntımda var acaba hamile miyim çok merak ediyorum 1. Yılımız doldu çoçuk istiyorum artık hayırlısı inşllh amin bu arada normalde bu hafta hastalanmadım ve hastalıgı mı bir gün geçti test yapmak için ne kadar beklemeliyim?

Test yapabilirsin canım hemde geçmiş adetin zaten. Allah gönlüne göre versin canım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…