- 31 Ekim 2014
- 22
- 6
- 3
- 35
- Konu Sahibi tatli_kadin
-
büyük ihtimalle hamilesin tatlm pembe lekelerde yerleşme kanamasıdırMerhaba kızlar,
Normalde adetim her ay düzenlidir ama bu sefer adetim 3 gün gecikti.Ve bugün pembe lekeler geldi ama adet akıntısı gibi değil mesela şuan yok.Ki benim adet dönemlerim çok sancılı geçiyor ilk 1 yada 2 gün.Şuan herhangi bir adet sancım da yok.Ağzımda tatsızlık da oluştu..Hamile olabilir miyim?Test için erken mi?
evet bende duydum bunları ve içimde tuhaf bi kıpırtı oluştu,aslında hamile kalmak için bi çaba göstermedim eger hamileysem cidden sürpriz olucak ve yarın test almak için can atıyorum :)büyük ihtimalle hamilesin tatlm pembe lekelerde yerleşme kanamasıdırtabi en kesin sonucu kan testyle öğrenebilirsin .. bnce erken deil ben 1 gün idrar testinde cift çizgiyi görmüştüm
bende onu soracaktm istenen bi gebelik miydi :) inş miniğin sana sürpriz yaparevet bende duydum bunları ve içimde tuhaf bi kıpırtı oluştu,aslında hamile kalmak için bi çaba göstermedim eger hamileysem cidden sürpriz olucak ve yarın test almak için can atıyorum :)
aslında bebek çok istiyorum hele eşim bin kat fazla istiyor,ama şartları oluşturmak için hep erteliyorum gerçi 1 yılı yeni devirdik.Ama inan şuan hamile değilsem bile yaşadıgım şuan tatlı heyecan için bu ay kesinlikle çalışmalara başlarım :))bende onu soracaktm istenen bi gebelik miydi :) inş miniğin sana sürpriz yapar
vee evet kesinlikle inşallah süpriz yapar ikiz olmasına bile razıyımbende onu soracaktm istenen bi gebelik miydi :) inş miniğin sana sürpriz yapar
:) hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum :) banada yazmayı unutmavee evet kesinlikle inşallah süpriz yapar ikiz olmasına bile razıyım
pazartesi girebilicem ve kesinlikle olumsuz da olsa cevap yazıcam,baktık olumsuz bu heyecana artık ebebk yapmak şart oldu :)):) hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum :) banada yazmayı unutma
Ilahipazartesi girebilicem ve kesinlikle olumsuz da olsa cevap yazıcam,baktık olumsuz bu heyecana artık ebebk yapmak şart oldu :))
Test için erken değil cnm yaparsan sonuç alırsınMerhaba kızlar,
Normalde adetim her ay düzenlidir ama bu sefer adetim 3 gün gecikti.Ve bugün pembe lekeler geldi ama adet akıntısı gibi değil mesela şuan yok.Ki benim adet dönemlerim çok sancılı geçiyor ilk 1 yada 2 gün.Şuan herhangi bir adet sancım da yok.Ağzımda tatsızlık da oluştu..Hamile olabilir miyim?Test için erken mi?
normal regl e döndü maalesef :) genede bitiminde bi test alıp kontrol edicem,olmadı dediğim gibi bu heyecana bu aya denemek şart oldu
bence canım eczaneden test al ve yap,bende yapıcaktım ama yapcagım gün regl oldum maalesef,ki benimde belirtilerim hamile olabilceğimi gösterdiği halde kısmet :)Merhaba arkadaşlar,
Biz de yaklaşık 5 aydır korunmuyoruz ve şu anda adetim 4 gün gecikmiş durumda. Normalde adet olmadan 1 hafta önce göğüslerimde ağrı olurdu ve adetime 1 gün kala geçerdi, bu ay öyle bir durum olmadı fakat tam adet olmam gereken günlerde kasıklarımda belimde adet sancılarım oldu ve göğüslerimde hassasiyet bastırınca acıma gibi belirtiler ortaya çıktı. Evde internetten yanlışlıkla aldığım kağıt gebelik testleri vardı onlardan yaptım 3 kere üçünde de negatif çıktı.Ara ara ağrılarım oluyo ama gelen giden yok :) umutlanmalı mıyım sizce?
Ay cnm ya hayırlısı olsun zaten yeni baslamissinz çalışmalara bu ay daha çokk dikkat edersiniz inşnormal regl e döndü maalesef :) genede bitiminde bi test alıp kontrol edicem,olmadı dediğim gibi bu heyecana bu aya denemek şart oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?