Hamile miyim?? Lütfen cevap verin ???

tatli_kadin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2014
22
6
3
35
Merhaba kızlar,

Normalde adetim her ay düzenlidir ama bu sefer adetim 3 gün gecikti.Ve bugün pembe lekeler geldi ama adet akıntısı gibi değil mesela şuan yok.Ki benim adet dönemlerim çok sancılı geçiyor ilk 1 yada 2 gün.Şuan herhangi bir adet sancım da yok.Ağzımda tatsızlık da oluştu..Hamile olabilir miyim?Test için erken mi?

büyük ihtimalle hamilesin tatlm pembe lekelerde yerleşme kanamasıdır tabi en kesin sonucu kan testyle öğrenebilirsin .. bnce erken deil ben 1 gün idrar testinde cift çizgiyi görmüştüm

büyük ihtimalle hamilesin tatlm pembe lekelerde yerleşme kanamasıdır tabi en kesin sonucu kan testyle öğrenebilirsin .. bnce erken deil ben 1 gün idrar testinde cift çizgiyi görmüştüm
evet bende duydum bunları ve içimde tuhaf bi kıpırtı oluştu,aslında hamile kalmak için bi çaba göstermedim eger hamileysem cidden sürpriz olucak ve yarın test almak için can atıyorum :)

evet bende duydum bunları ve içimde tuhaf bi kıpırtı oluştu,aslında hamile kalmak için bi çaba göstermedim eger hamileysem cidden sürpriz olucak ve yarın test almak için can atıyorum :)
bende onu soracaktm istenen bi gebelik miydi :) inş miniğin sana sürpriz yapar

bende onu soracaktm istenen bi gebelik miydi :) inş miniğin sana sürpriz yapar
aslında bebek çok istiyorum hele eşim bin kat fazla istiyor,ama şartları oluşturmak için hep erteliyorum gerçi 1 yılı yeni devirdik.Ama inan şuan hamile değilsem bile yaşadıgım şuan tatlı heyecan için bu ay kesinlikle çalışmalara başlarım :))

Test için erken değil cnm yaparsan sonuç alırsın

Canım ben adetime 4 gün kala yaptığım normal gebelik testinde (erken gebelik testleri de oluyor onlardan değil) pozitifi görmüştüm bak bu da adete 2 gün kala yaptığım test seninki de kesin çıkar yani.

Merhaba arkadaşlar,

Biz de yaklaşık 5 aydır korunmuyoruz ve şu anda adetim 4 gün gecikmiş durumda. Normalde adet olmadan 1 hafta önce göğüslerimde ağrı olurdu ve adetime 1 gün kala geçerdi, bu ay öyle bir durum olmadı fakat tam adet olmam gereken günlerde kasıklarımda belimde adet sancılarım oldu ve göğüslerimde hassasiyet bastırınca acıma gibi belirtiler ortaya çıktı. Evde internetten yanlışlıkla aldığım kağıt gebelik testleri vardı onlardan yaptım 3 kere üçünde de negatif çıktı.Ara ara ağrılarım oluyo ama gelen giden yok :) umutlanmalı mıyım sizce?

bence canım eczaneden test al ve yap,bende yapıcaktım ama yapcagım gün regl oldum maalesef,ki benimde belirtilerim hamile olabilceğimi gösterdiği halde kısmet :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…