- 12 Aralık 2022
- 35
- 4
Merhaba bugün kan verdim sonucum 59.8 çıktıHayırlısı olsun inşallah kan testinde pozitiftir hangi gün adet olman lazım
Yaaa hamilesinnn ne güzell inşallah bende hamileyimdirMerhaba bugün kan verdim sonucum 59.8 çıktı
İnşallah Allahım isteyen herkese nasib etsin inşallah tez zamanda kolaylıklaYaaa hamilesinnn ne güzell inşallah bende hamileyimdir
Pazar günü test yapıcam hayırlısı dua et lütfen belirtilerim var inşallah yanılmıyorumdurİnşallah Allahım isteyen herkese nasib etsin inşallah tez zamanda kolaylıkla
Pazar günü test yapıcam hayırlısı dua et lütfen belirtilerim var inşallah yanılmıyorumdurhayıel
allahım hayırlısıyla nasib etsin inşallah bu güzel duyguyu yaşamayı sonucunuzu yazın lütfen dualarım sizinlePazar günü test yapıcam hayırlısı dua et lütfen belirtilerim var inşallah yanılmıyorumdur
Merhaba test yaptınızmıAmin inşallahhh
Yok yarın yapıcam ama negatifmiş gibi hissediyorum belirtiler var ama bilmiyorum için çok değişik inşallah pozitiftirMerhaba test yaptınızmı
Dualarım sizinle umarım güzel haberler yazarsınız buraya evet iyi çok şükür bekliyoruz minik öğrendik bayağı beklemekten başka yapcak bişeyimiz yok şuanda :)Senin hamileliğin nasıl gidiyor iyi misin
Herhalde geç dilenme silik çizgi.ciktiysa var-dır gebelik hayırlı olsun sağlıcakla gelsin insallahAMİİİNyasiniz kacti ? adetime 3 gun kala yaptigim testte cizgi daha belirgindi bugun 5 gun gecikme baska marka bi test yaptim ama hala silikdi
Var hamilelik hayırlı olsun inşallah bende pazartesi yapicam kaset test negatif ama hala adet olmadimMerhaba bugün kan verdim sonucum 59.8 çıktı
Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsinDualarım sizinle umarım güzel haberler yazarsınız buraya evet iyi çok şükür bekliyoruz minik öğrendik bayağı beklemekten başka yapcak bişeyimiz yok şuanda :)
Herhalde geç dilenme silik çizgi.ciktiysa var-dır gebelik hayırlı olsun sağlıcakla gelsin insallah
Allah razı olsun Allahım sanada nasib etsin inşallah en hayırlı tez vakitteRabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin
Aminnn inşallahhhAllah razı olsun Allahım sanada nasib etsin inşallah en hayırlı tez vakitte
Amin inşallah duanız için teşekkür ederimAllah razı olsun Allahım sanada nasib etsin inşallah en hayırlı tez vakitte
Merhaba aynı belirtiler bende de var ve hasta olmama 6 gün kaldı erken gebelik testi yapsam çıkar mı bu arada Allah kucağında görmeyi nasip etsin senin adına çok mutlu oldumMerhaba bugün kan verdim sonucum 59.8 çıktı
Allah razı olsun çok teşekkür ederim Allahım sizede isteyen herkesede nasib etsin inşallah bence birkaç gün daha bekleyin çünkü benim regle 4 gün vardı sanırım çok çok silik bi çizgi görmüştüm ve çok çok erken öğrendim çok erken öğrenincede zaman gerçekten geçmiyor beklemeniz daha sağlıklı olur inşallah bebeğin seninledirMerhaba aynı belirtiler bende de var ve hasta olmama 6 gün kaldı erken gebelik testi yapsam çıkar mı bu arada Allah kucağında görmeyi nasip etsin senin adına çok mutlu oldum
Teşekkür ederim benimde 5 gün kaldı bugün yine yaptım negatif aldım hayırlısı artıkAllah razı olsun çok teşekkür ederim Allahım sizede isteyen herkesede nasib etsin inşallah bence birkaç gün daha bekleyin çünkü benim regle 4 gün vardı sanırım çok çok silik bi çizgi görmüştüm ve çok çok erken öğrendim çok erken öğrenincede zaman gerçekten geçmiyor beklemeniz daha sağlıklı olur inşallah bebeğin seninledir