Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç dk da çıktı bence de hamilelikSabah yaptığım 2 testte böyle çıktı boşuna umutlanmak da istemiyorum ama düşüncelerinizi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum..
Kan vermedim olumsuz bir sonuçla karşılaşırım diyeKan verdinizmi ?
Kan vermedim olumsuz bir sonuçla karşılaşırım diye
10-15 dk içinde çıktı çok silikti aradan 1 saat kadar geçince baktığımda fotodaki gibiydiKaç dk da çıktı bence de hamilelik
Bu gayet pembe bence gebelik var betaya mutlaka baktırınSabah yaptığım 2 testte böyle çıktı boşuna umutlanmak da istemiyorum ama düşüncelerinizi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum..
kan vermek için neyi bekliyorsunuz :)Bugün yine test yaptım çok silik 2.çizgi çıktı.
İlk 10 dk da çıktıysa gebelik var kan verinBugün yine test yaptım çok silik 2.çizgi çıktı.
Bundan daha silik çıkıp hamile olanlar var neden bekliyorsunuz kan vermek için ?Bugün yine test yaptım çok silik 2.çizgi çıktı.
Allah Allah testler mi bozuk acaba yoksa kimyasal gebelik mi çok ilginç. Sonraki aya inşallahAdet oldum testler umduğum gibi çıkmadı ne yazıl ki
Kanda idrarda çıkıyor sonra yükselemeden düşüyor beta HCG. Sebebini ve nasıl anlaşıldığını bilmiyorum geçirmedimKimyasal gebelik nasıl oluyor nerden anlıyoruz kimyasal olduğunu