- 24 Temmuz 2013
- 296
- 190
- 323
- Konu Sahibi direnbayan
-
Kızlar Eşimle Adet biter bitmez İlişikye girdik 6 gün boyunca geri çekme yöntemini kullanıyoruz.Son gün içime kaçtı sanırım.adetim Eylül'ün 3'ünde bitti.Ve Şuan da Göğüslerim Taş gibi oldu ve koyulaşmalar var damarlarım çıktı resmen sağ kasığımda da kramp gibi ağrılar oluyor arada.Adetime daha çok var ayın 29'unda olucam... Sizce döllenme oluşmuş olabilir mi?Daha önceki hamileliğimde de adetten hemen sonra kalmıştım.Bu konuda yardımcı olabilecek kızlar haydiiibboş geçmeyin ?
ama daha adetime çok var 15 gün var belli olmaz ki.bu kadar erken belirtiler olur mu peki?geri çekme yöntemi zaten etkili doğum kontrolu değildiri,gebelik testi yap istersen
ama daha adetime çok var 15 gün var belli olmaz ki.bu kadar erken belirtiler olur mu peki?
tatlım hamile olduğunu düşünmüyorum.adetimizin 10-14. günlerinde yumurtlarız.döllenme olursa iki haftada rahime gelmesi sürer ve beta bcg salgılanmaya ondan sonra başlanır.idrar vekan testi şuan pozittif sonuç vermez.yüreğinden ne geçiyorsa o olsun kuzum
bahsettiğiniz belirtiler gebelik belirtileri ama bu kadar erken olması şaşırtıcı benim 5.- 6.haftamdan sonra bu belirtileri görmeye başlamıştım psikolojik olabilir mi acaba bu kadar erken kan testinde çıkacağınıda zannetmiyorum ama...hakkınızda hayırlısı olsun inş rabbim gönlünüze göre versinah canım benim ben de keşke öyle düşünebilsem şuanda çocuk istemiyoruz inanki şartlardan dolayı.ve de daha önce de böyle hamile kaldım ben sapasağlam tuttu da hem.o yüzden korkuyorum biraz daha bekliyim ben en iyisi ve şuanda tecübeli olduğum iççin ilk hamileliğimden belirtiler gözümden kaçmıyor.daha adetime 12 13 gün var göğüslerim baya sert ve de uçları da büyümeye koyu olmaya başladı.afedersiniz vajina da renk mai siyah bir koyulaşma var daha önceki gibi oldum yani.yavrum ya ne yapmalıyım hiç bilmiyorum
bahsettiğiniz belirtiler gebelik belirtileri ama bu kadar erken olması şaşırtıcı benim 5.- 6.haftamdan sonra bu belirtileri görmeye başlamıştım psikolojik olabilir mi acaba bu kadar erken kan testinde çıkacağınıda zannetmiyorum ama...hakkınızda hayırlısı olsun inş rabbim gönlünüze göre versin
teşekkür ederim canım pazartesi yaptırmayı düşünüyorum bakalım bu kadar çabuk belli olur mu kızlar ?ve de sizin hamilelik belirtileriniz nasıldı?
bir gelişme varmı tatlım
Canım benim daha test yaptırmadım emin olmak istiyorum sabahları kalktgmda mide bulantım oluyor ama kusamıyorum.gögüs uçlarım agryr.Sen de nasıl olmuştu hamilelik belirtilerin? Cansınız kızlar ya
benım bebişin belırtılerı de boyle olmustu bacımmm hamıle olabılırsın göğustekı damarlanmalar hemen olmustu bendede yumurta gunumden bı hafta sonra hayırlısı olsun inşallah canımKızlar Eşimle Adet biter bitmez İlişikye girdik 6 gün boyunca geri çekme yöntemini kullanıyoruz.Son gün içime kaçtı sanırım.adetim Eylül'ün 3'ünde bitti.Ve Şuan da Göğüslerim Taş gibi oldu ve koyulaşmalar var damarlarım çıktı resmen sağ kasığımda da kramp gibi ağrılar oluyor arada.Adetime daha çok var ayın 29'unda olucam... Sizce döllenme oluşmuş olabilir mi?Daha önceki hamileliğimde de adetten hemen sonra kalmıştım.Bu konuda yardımcı olabilecek kızlar haydiiibboş geçmeyin ?
benım bebişin belırtılerı de boyle olmustu bacımmm hamıle olabılırsın göğustekı damarlanmalar hemen olmustu bendede yumurta gunumden bı hafta sonra hayırlısı olsun inşallah canım
kuzum benim belirtilerim 6.haftada başladı
Canım benim daha test yaptırmadım emin olmak istiyorum sabahları kalktgmda mide bulantım oluyor ama kusamıyorum.gögüs uçlarım agryr.Sen de nasıl olmuştu hamilelik belirtilerin? Cansınız kızlar ya
aşağı yukarı hamilelik belirtileri ama bazı kişilerin adet dönemleride böyle oluyo sabret ve içini ferah tut umarım günü gelice güzel haberlerini paylaşırsın bizlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?