- 25 Nisan 2021
- 42
- 12
- 8
- 29
- Konu Sahibi zeyneparyabuse
-
Canım test ne kadar sürede çıktı bu mavi test ve pembe test çok yanıltıyor seni yanıltmak istemem ama 10 dk içinde çıktıysa var yok eğer 2 saat sonra çıktıysa yoktur çünkü bunda kuruma çizgisi böyle belirtin çıkıyor maalesf yanılıyoruz bende yanılmıştım öyle
Canım test ne kadar sürede çıktı bu mavi test ve pembe test çok yanıltıyor seni yanıltmak istemem ama 10 dk içinde çıktıysa var yok eğer 2 saat sonra çıktıysa yoktur çünkü bunda kuruma çizgisi böyle belirtin çıkıyor maalesf yanılıyoruz bende yanılm
Yok kuzum ilk silik çıktığından ama bozuk gibi olduğundan hemen gittim ikinciyi aldım ve 2/3 dk uzaklaştım dayananamadım hemen geldim baktım 5 dk bile olmadı böyle gördüm ağlamaya başladım hatta hem umutlanmak istemiyorum hem içimden seviniyorum tuhaf durumdayım saat geçtiğinden yarın kan vereceğim ama duramıyorumCanım test ne kadar sürede çıktı bu mavi test ve pembe test çok yanıltıyor seni yanıltmak istemem ama 10 dk içinde çıktıysa var yok eğer 2 saat sonra çıktıysa yoktur çünkü bunda kuruma çizgisi böyle belirtin çıkıyor maalesf yanılıyoruz bende yanılmıştım öyle
Öyleyse vardır gözün AydınYok kuzum ilk silik çıktığından ama bozuk gibi olduğundan hemen gittim ikinciyi aldım ve 2/3 dk uzaklaştım dayananamadım hemen geldim baktım 5 dk bile olmadı böyle gördüm ağlamaya başladım hatta hem umutlanmak istemiyorum hem içimden seviniyorum tuhaf durumdayım saat geçtiğinden yarın kan vereceğim ama duramıyorum
Çok teşekkürler Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun burda mesajları okurken çok dua ediyordum hem herkese hem kendime inşallah sağlıklı gebeliktir bir de bu süreci varÖyleyse vardır gözün Aydın
Tabi ama kanda görünce Allah bi şekilde yardım ediyor nasibimizde varsa ilerliyorÇok teşekkürler Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun burda mesajları okurken çok dua ediyordum hem herkese hem kendime inşallah sağlıklı gebeliktir bir de bu süreci var
Var gebelik bnde böyle öğrenmiştim
Yaptım sonradan o daha net ama gene silik:) bu sabah gideceğim doktora bakalım dualarınızı ekşit etmeyinErken gebelik yapsanız kesin çıkardı var gibi duruyor gözünüz Aydın
Hadi bakalım Allah hayırlısını versin inşallah vardırYaptım sonradan o daha net ama gene silik:) bu sabah gideceğim doktora bakalım dualarınızı ekşit etmeyin
Çok teşekkürler cevabınız içinVar gebelik bnde böyle öğrenmiştim
Hadi hayırlısı olsun inşallahÇok teşekkürler cevabınız içiniki saate gidicem kan testine inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?