Hamile miyim kızlar yardım ?

12 aydır uğraşıyoruz göğüs uçlarımda açıma vardı 15 gündür de kasık ağrım ve arka kısma vuran kramplarım oldu sabah mide yanması ile uyandım test aldım gidip biri hiç çizgi çıkmadı diğerinde aşırı gri silik çizgi çıktı gittim yine aldım bu sefer daha belirgin silik çizgi çıktı adetime 2 gün var

Yok kuzum ilk silik çıktığından ama bozuk gibi olduğundan hemen gittim ikinciyi aldım ve 2/3 dk uzaklaştım dayananamadım hemen geldim baktım 5 dk bile olmadı böyle gördüm ağlamaya başladım hatta hem umutlanmak istemiyorum hem içimden seviniyorum tuhaf durumdayım saat geçtiğinden yarın kan vereceğim ama duramıyorum

Yok kuzum ilk silik çıktığından ama bozuk gibi olduğundan hemen gittim ikinciyi aldım ve 2/3 dk uzaklaştım dayananamadım hemen geldim baktım 5 dk bile olmadı böyle gördüm ağlamaya başladım hatta hem umutlanmak istemiyorum hem içimden seviniyorum tuhaf durumdayım saat geçtiğinden yarın kan vereceğim ama duramıyorum

Öyleyse vardır gözün Aydın

Erken gebelik yapsanız kesin çıkardı var gibi duruyor gözünüz Aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…