- 11 Ağustos 2024
- 14
- 2
- 19
-
- Konu Sahibi blindlight2s
Regl gec
reglime daha 17 gün var ama normalde 7 gün dolu dolu olmama rağmen bu ay reglim neredeyse 2 gün sürdü parçalı kanamam da hep olur ama olmadıRegl gecikti mi
Diliyle olsa bir çizgi var aşkım bence tekrar kan verreglime daha 17 gün var ama normalde 7 gün dolu dolu olmama rağmen bu ay reglim neredeyse 2 gün sürdü parçalı kanamam da hep olur ama olmadı
Cuma gününe randevum var ama ilk defa başıma böyle bir şey geldi çok merak ediyorum açıkçası sabırsızım çokYeniden bir kan tahlili yaptırın hamilelik varsa değeriniz artmıştır
diliyle ne demek acaba bilmediğimden soruyorum ayrıca çok teşekkür ederim vakit ayırıp yanıt verdiğin içinDiliyle olsa bir çizgi var aşkım bence tekrar kan ver
Yanlış çevirmiş telefon silikte olsa çizgi var bence hamilesin lütfen yarın kan verdiliyle ne demek acaba bilmediğimden soruyorum ayrıca çok teşekkür ederim vakit ayırıp yanıt verdiğin için
çok teşekkür ederim tekrar vericem kan bu durumda merak edenler de vardır belki diye pozitif mi negatif mi haber veririm tekrarYanlış çevirmiş telefon silikte olsa çizgi var bence hamilesin lütfen yarın kan ver
Hastanelerin acillerinden beta bakılıyor eğer cumaya kadar beklemek sizin için zorsa beklemeden şimdi bile kan verebilirsinizCuma gününe randevum var ama ilk defa başıma böyle bir şey geldi çok merak ediyorum açıkçası sabırsızım çok
bilmiyorum ki kaset testti mavi kutuluTestin markası ne?
Kutunun adına bakın artimed se dikkate almayon baska guvenilir bi test yapinbilmiyorum ki kaset testti mavi kutulu
Merhaba kan verdiniz mibilmiyorum ki kaset testti mavi kutulu