Hamile miyim kızlar acil yardım

muzo18

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2024
8
0
33
Kızlar adete 10 gün var yumurtlama günlerini degerlendirdik dün aşırı agrım olsu kasık ve rahim agrım doktor yumurtan catlamış pörtmüş arkada hafıf sıvı var dedı ama ben ilk defa böyle bır sey yasıyorum ve yumurtlama dönemım gecmıstı az önce test yaptım ben mi yanlıs görüyorum çizgi var mı?

Eklentiler

• IMG_2864.jpeg
    IMG_2864.jpeg
    48,9 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_2865.jpeg
    IMG_2865.jpeg
    34,3 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_2866.jpeg
    IMG_2866.jpeg
    59,3 KB · Görüntüleme: 69
Kızlar adete 10 gün var yumurtlama günlerini degerlendirdik dün aşırı agrım olsu kasık ve rahim agrım doktor yumurtan catlamış pörtmüş arkada hafıf sıvı var dedı ama ben ilk defa böyle bır sey yasıyorum ve yumurtlama dönemım gecmıstı az önce test yaptım ben mi yanlıs görüyorum çizgi var mı?
Ben gördüm canım test markası ne

Ayy attım canım aklımdada degıl ya artı işareti vardı üstünde hatırladıgım :KK43: ayy ilk 3-5 dk içinde varla yok arasındaydı çizgi saatler sonra kurudu yok gibi şu an

Yumurtlama geçeli 4 gün oldu hala bel agrısı ve kasıklarda ağrı ve iğne batması yaşıyorum sadece inşallah sağlıkla hayırlı haber alırım

Kızlar bu ay ilkleri yaşıyorum resmen hep bi ıslaklık hissediyorum ama adetıme 8 gün var daha bel agrımı ve ara ara kasık agrım var anlamadım ya var mı böyle belirti yasayanlar akıntım sarı- yesıl gibi

X