Hamile miyim ki ?

Susiee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2024
21
7
Merhabalar,
Bugün adet gecikmenin 8. Günü. Test yaptım ama direkt negatif. Ama yine de acaba mı diyorum. Test negatif olduğu halde Hamile olduğunu öğrenen var mı ? Bu arada adetim hep düzenlidir.

Merhabalar,
Bugün adet gecikmenin 8. Günü. Test yaptım ama direkt negatif. Ama yine de acaba mı diyorum. Test negatif olduğu halde Hamile olduğunu öğrenen var mı ? Bu arada adetim hep düzenlidir.
Olabilir adetim düzenliyse yarın ilk idrarınla beraber tekrar test yap ve 5 dk bekle

Merhabalar,
Merhaba geöen benimde 5 gün gecikti mevsim geçişiymiş bende hep düzenli olurdum

Benimde geçen ay ilk defa 10 gün gecikti doktor rahim kendini gebeliğe hazırlıyor olabileceğini söyledi, ama çok yakınımda kaç kere test yapıp kan verip çıkmayan kişi var geç döllenme oluyormuş

Benimde geçen ay ilk defa 10 gün gecikti doktor rahim kendini gebeliğe hazırlıyor olabileceğini söyledi, ama çok yakınımda kaç kere test yapıp kan verip çıkmayan kişi var geç döllenme oluyormuş
Boyle birşey ilk kez duyuyorum. Rahim kendini gebelige hazirlama falan.

Boyle birşey ilk kez duyuyorum. Rahim kendini gebelige hazirlama falan.
Dediğim gibi doktor öyle söyledi bende bilemiyorum 10 gün gecikince sonra da çok az olunca bende pis kan içerde kalmıştır diye gittim ama hiçbir problem yoktu yumurtaların çok güzel dedi regl bitikten 3-4 sonra

Hadi bakalım, sonucu mutlaka yazarım buraya zaman gösterecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…