Olabilir adetim düzenliyse yarın ilk idrarınla beraber tekrar test yap ve 5 dk bekleMerhabalar,
Bugün adet gecikmenin 8. Günü. Test yaptım ama direkt negatif. Ama yine de acaba mı diyorum. Test negatif olduğu halde Hamile olduğunu öğrenen var mı ? Bu arada adetim hep düzenlidir.
Mutlaka deneyeceğimOlabilir adetim düzenliyse yarın ilk idrarınla beraber tekrar test yap ve 5 dk bekle
Merhaba geöen benimde 5 gün gecikti mevsim geçişiymiş bende hep düzenli olurdumMerhabalar,
Bugün adet gecikmenin 8. Günü. Test yaptım ama direkt negatif. Ama yine de acaba mı diyorum. Test negatif olduğu halde Hamile olduğunu öğrenen var mı ? Bu arada adetim hep düzenlidir.
Evet aslında o da etkili olabilir. Gebelik planım yoktu aslında zaten ama olsa da sevinirdim doğrusuMerhaba geöen benimde 5 gün gecikti mevsim geçişiymiş bende hep düzenli olurdum
Hadi o zaman inşallah diyelimEvet aslında o da etkili olabilir. Gebelik planım yoktu aslında zaten ama olsa da sevinirdim doğrusu
Boyle birşey ilk kez duyuyorum. Rahim kendini gebelige hazirlama falan.Benimde geçen ay ilk defa 10 gün gecikti doktor rahim kendini gebeliğe hazırlıyor olabileceğini söyledi, ama çok yakınımda kaç kere test yapıp kan verip çıkmayan kişi var geç döllenme oluyormuş
Dediğim gibi doktor öyle söyledi bende bilemiyorum 10 gün gecikince sonra da çok az olunca bende pis kan içerde kalmıştır diye gittim ama hiçbir problem yoktu yumurtaların çok güzel dedi regl bitikten 3-4 sonraBoyle birşey ilk kez duyuyorum. Rahim kendini gebelige hazirlama falan.
Hadi bakalım, sonucu mutlaka yazarım buraya zaman gösterecekBenimde geçen ay ilk defa 10 gün gecikti doktor rahim kendini gebeliğe hazırlıyor olabileceğini söyledi, ama çok yakınımda kaç kere test yapıp kan verip çıkmayan kişi var geç döllenme oluyormuş
İnşallah bakalım reglim bugün bekliyorum gelmezse inşallah sevineceğimInsallah gönlunüzdeki gibi olur
Teşekkür ederim inşallahInsallah gönlunüzdeki gibi olur
İnşallah bende bu ay güzel haberler alırım sende alırsınHadi bakalım, sonucu mutlaka yazarım buraya zaman gösterecek
İnşallahİnşallah bende bu ay güzel haberler alırım sende alırsın
Benim bu ay ama 5 kasımda devamında iki üç gün yumurta akı akıntım oldu ama jel gibi et et reglim de 12 Kasım niye oldu bilmiyorumİnşallah
İnşallah
Var mı sence reglim bugün olması gerekiyorİnşallah
canım var gibi markası nedir