Hamile miyim karmaşıklığı

yellow flower

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2021
30
7
36
25
Merhabalar, erken gebelik testi yaptım silik çıktı daha sonra normal gebelik testi yaptım o da çok silik çıktı perşembe günü kan verdim Beta hcg 0.100 çıktı adetime iki gün var tekrar dün erken gebelik testi yaptım silik çıktı bugün sabahta normal gebelik testi yaptım negatif çıktı böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı ?

Eklentiler

• image.jpg
    119 KB · Görüntüleme: 650
  • image.jpg
    127,6 KB · Görüntüleme: 636
İlaç kullanma hamile olabilirsin adetinin geçmesini bekle insallah hamilesindir

Ben pazartesi günü tekrar kan verdim yine negatif çıktı 2.0 çıktı sonuç
Merhaba umarım pozitf sonucu en kısa sürede görürsünüz . Acaba fotodaki testin markası days comfort mu ? Banada silik çizgi çıkardı sonraki 3 gün üst üste baska markalarla sabah yaptım hep negatif adetimde bir gün gecikti

Merhaba inşallah görürüz Yok canım normal gebelik testleri bebe time erken gebelik prodoctordu.

Adet dönemimde hep kahverengi akıntı geldi sancım da yoktu bende anlayamadım. Test yaptınız mı ?
Yaptım. Bazen 38 günde bir de adet olduğum oluyor. Bu testi tam 30. Günümde yapmıştım. Ama 38 günün üstünden de 4 gün geçti hala olmadım. Ama benim yaklaşık 20 gündür filan ara ara kasık ve bel ağrım oluyor. Hatta bazen acaba oldum mu deyip lavaboya koşuyorum akıntım da fazla. Kaset testte negatif çıktı diye kan vermek de istemiyorum

Eklentiler

• A352AB04-ED62-47BF-BEB9-31DCEF290BD9.jpeg
    14,1 KB · Görüntüleme: 118
Kızlar merhabalar benimde bugün adet olmam gerekiyordu olmadım aşağıdan yukarıya doğru bata 4 gün kala 3 gün kala ve bugün testlerim bu şekilde. Fotoğrafta tek olan test bata 4 gün kala yaptığımın 1 dk olmadan olan sonucu diğerleride bu şekildeydi 3 4 dk sonra böyle daha koyulaştı hepsi çözemedim fikrinize ihtiyacım var koyulaşması gerekmez mi her geçen gün

Eklentiler

• BB272A93-0630-4A4B-97AD-C94AA39454AF.jpeg
    88,4 KB · Görüntüleme: 97
  • E1EFB318-7E64-4677-9DF8-9E702E4A5D9D.jpeg
    84,5 KB · Görüntüleme: 101
Belli olmaz bence kan vermenizi tavsiye ederim ama belirtiler psikolojik de olabiliyor benimde öyleydi negatif çıkınca psikolojik olduğunu anladım. Umudunuzu kırmak istemem kan testi yaptırmanızda fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…