Hamile miyim??? Karmakarışık Duygular..

narin_b34

Guru
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2012
289
190
323
İstanbul
Kızlar reglim 4-5 gün gecikmişti ve hiçbir adet belirtim yoktu.. Bugün Predictor gebelik testi aldım Normalde yarın sabah yapıcaktım ama üzerinde 'günün her saati yapılır kesin sonuç' yazınca dayanamadım Şuan işyerinde olmama rağmen yaptım Ve daha 5 dk dolmadan ikinci çizgi böyle çok bariz çıktı. Heyecandan ne yapıcamı bilemedim.. Oraya buraya gidiyorum tuvalette :)) ama çizgi belli olmasına rağmen biraz endişeliyim.. Çünkü normalde tuvaletimi 2 saat önce yapmıştım.ama dayanamayıp testi yapmak isteyince biraz su içtim gelsin diye. sonra çok beklemeden yaptım ama testte '5 saniye cubugu idrara tutun' diyodu. benimki cok az geldiği için en fazla 3 saniye tutmuşumdur. Sonra yazdıklarını uyguladım, çubuk tamamen ıslandı ondan da eminim.. Ama ne bileyim doğru yapmadım mı çizgi niye hemen çıktı falan diye kendimi endişelendiriyorum.. :/
Ve ben yaptıgımda ofiste kimse yoktu yalnızdım tam yaptım sevincimi yaşayamadan patronum geldi(( Böyle kaldım salak gibi napıcam bilemiyorum!! Eşime nasıl söylesem akşam karmançorman oldum ama çokta heveslenmek te istemiyorum yanılma payı var diye..
Yine her durumda kan testi yaptırırım ama buna güvenmeli miyim sizce ?? Fikir verin lütfen...

Eklentiler

• 20150116_150455.jpg
    66,4 KB · Görüntüleme: 105
Hayırlı olsun gebelik olmasa ikinci cizginin çıkmasına imkan yok ama yinede esine soyleme kan testi yaptir önce ilk gebelik heralde hadi hayirlisi

Poliklinik tip merkezi her yerde yaparlar beta bcg yaparlar sana hislerim gebesin diyor haber ver kesin sonuç alirsan bide adetin kaç gün gecmisti kasık agrisi göğüs hassasiyeti sık idrara çıkma gibi belirtiler varmi

Poliklinik tip merkezi her yerde yaparlar beta bcg yaparlar sana hislerim gebesin diyor haber ver kesin sonuç alirsan bide adetin kaç gün gecmisti kasık agrisi göğüs hassasiyeti sık idrara çıkma gibi belirtiler varmi

5 gün gecikti normalde düzenli değildir zaten ama en azından adet olmadan 2-3 gün önce göğsüm acırdı başka belirtiler olurdu bu sefer onlarda yoktu o yüzden şüphelendim.. dediklerin yok canım ya da ben farkına varamadım bilmiyorum.
Bir de kan testine aç karna gidiliyodu dimi?

inşallah sizinledir melek....
ki bence öyle, kan testine aç gitmenize gerek yok
gönlünüzce olsun her şey...

Açlık tokluk farketmiyor rahatla biraz herkeste farkli olabiliyor bu durum ama bence gebesin cubukta çıkmış ışte

Bence pozitiftir su içince yapsan çıkmasa derim olabilir belki idrarını beklette yap ama su içtin diye beta hcg artmaz yani sanmam :) Hayırlı olsun

teşekkür ederim herkese beklemediğimiz bir zamanda gelse de yine de sevinci paha biçilemez Rabbim bekleyen herkese versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…